GTX 1650 sisteme Red Dead Redemption 2 grafik önerisi

İşletim sistemi
Windows 11

ogzefeclskn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
İ7 9750H
Arkadaşlar merhaba. RDR Online de birçok grafik ayarı denedim birisinde kamerayı döndürürken kenar kırılmaları vs. oluyor birisinde Minecraft gibi oluyor. Sizin beğendiğiniz ya da kullandığınız bir grafik ayarı varsa verir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Sistemsel bilgilerim fotoğraflarda yer almakta.

Dosya Ekleri

• 2022-09-18 (4).png
    2022-09-18 (4).png
    245,5 KB · Görüntüleme: 88
  • 2022-09-18 (6).png
    2022-09-18 (6).png
    2,7 MB · Görüntüleme: 46
  • 2022-09-18 (5).png
    2022-09-18 (5).png
    2,8 MB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar merhaba. RDR Online de birçok grafik ayarı denedim birisinde kamerayı döndürürken kenar kırılmaları vs. oluyor birisinde Minecraft gibi oluyor. Sizin beğendiğiniz ya da kullandığınız bir grafik ayarı varsa verir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Sistemsel bilgilerim fotoğraflarda yer almakta.

Grafik ayarlarını ortaya alıp grafik API sini de Vulkan seç ve AMD FSR 2.0 da da quality ayarını seçin.

Grafik ayarlarını ortaya alıp grafik API sini de Vulkan seç ve AMD FSR 2.0 da da quality ayarını seçin.
Bende mesela bazen at sürerken yerdeki hızlı zemin değişiminden dolayı 60fps sabit oynasam bile ufak yırtılmalar oluyor alt tarafta haberin olsun.

Bende mesela bazen at sürerken yerdeki hızlı zemin değişiminden dolayı 60fps sabit oynasam bile ufak yırtılmalar oluyor alt tarafta haberin olsun.
Eğer steamdan oynuyorsan rdr onlineyi sağ tıkla özellikler de başlatma seçeneklerinin oraya
-fullscreen yaz.

Grafik ayarlarını ortaya alıp grafik APIsini de Vulkan seç ve AMD FSR 2.0 da da quality ayarını seçin.

Bende mesela bazen at sürerken yerdeki hızlı zemin değişiminden dolayı 60FPS sabit oynasam bile ufak yırtılmalar oluyor alt tarafta haberin olsun.

Eğer Steam'den oynuyorsan RDR Online'yi sağ tıkla özellikler de başlatma seçeneklerinin oraya.
-Fullscreen yaz.

Rockstar üzerinden oynuyorum.

Rockstar üzerinden oynuyorum.
Bende tam ekran yapmada sıkıntı oluyordu sürekli pencereli tam ekranda başlıyordu oyun
-fullscreen yazınca çözüldü sorun ondan yazdım onu.

O aynı sorun bende de var windowed borderless de oyun sürekli, fullscreen çekiyorum yine aynı oluyor.
Evet o dediğim ayarı yapınca düzeliyor ama sen steamdan oynamıyormuşsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı