i7-9750H GTX 1650 Red Dead Online için grafik önerisi

Laevateinn

Decapat
Daha fazla  
İşlemci Intel i7-9750H.
Ekran kartı-GTX 1650.
RAM-16 GB.
Bana iyi grafik önerisi lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci Intel i7-9750H.
Ekran kartı-GTX 1650.
RAM-16 GB.

NVIDIA GeForce Experience optimizasyon yaptırt oyuna(oyun için en iyi ayarı yapar) . Yoksa indir. Onun dışında hiçbir ayar önermiyorum önerleride cok takma derim.

İşlemci Intel i7-9750H.
Ekran kartı-GTX 1650.
RAM-16 GB.
VSync kapatın Medium ayarlara çekin gerisi gelir.

RDR Online çok sığ, boş, para ver kazan türünde sıkıcı bir oyun. Görevler size handsomely handsomely diye 6 dolar veriyor oyundaki en ucuz silah 179 dolar. İçerik desen içerik yok her şey birbirinin tekrarı ve boş içerik. Üstelik satılan paralar da ucuz değil 65-75 liralık pakette 25-35 silah alırsın en fazla. Pek önermem o yüzden. GTA Online öneririm onun yerine High ayarlarda VSync kapalı 60-90FPS alırsınız ve RDO ile kıyaslayınca çok daha iyi.

NVIDIA GeForce Experience optimizyon yaptırt oyuna(pyun için en iyi ayarı yapar) . Yoksa indir. Onun dışında hiçbir ayar önermiyorum önerleride cok takma derim.
Bazen o optimizasyonlar çok absürt oluyor.

V-Sync kapatın medium ayarlara çekin gerisi gelir.

RDR Online çok sığ, boş, para ver kazan türünde sıkıcı bir oyun. Görevler size handsomely handsomely diye 6 dolar veriyor oyundaki en ucuz silah 179 dolar. İçerik desen içerik yok her şey birbirinin tekrarı ve boş içerik. Üstelik satılan paralar da ucuz değil 65-75 liralık pakette 25-35 silah alırsın en fazla. Pek önermem o yüzden. GTA Online öneririm onun yerine high ayarlarda V-Sync kapalı 60-90FPS alırsınız ve RDO ile kıyaslayınca çok daha iyi.

Bazen o optimizasyonlar çok absürt oluyor.

Sistemin ne tepki vereceğini program dışında kestiremezsin değerlere göre ayarlıyor o kafasına göre yapmıyor emin ol iyi sosyaller.

İyi sosyaller de hocam sistemim VSync kapalı GTA Online High ayarlarda 60FPS alan bir sistem. RDR2 hikaye modunu VSync kapalı 720p Very Low ayarlar gibi bir ayarı hak etmeyen bir sistem yani.
Sistemin ne tepki vereceğini program dışında kestiremezsin değerlere göre ayarlıyor o kafasına göre yapmıyor emin ol iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı