GTX 1650 sistemin RDR 2'de FPS değeri düştü

İşletim sistemi
Windows 10

A4B DayI

Hectopat
Daha fazla  
RAM
hyperx 16gb 2400mhz
Ekran kartı
asus tuf gtx 1650
Anakart
a320m-k
İşlemci
ryzen 5 5500
Sistem bu şekilde birkaç ay önce RDR2 oynadığımda 1080p orta ayarlarda 50-90 FPS arası oynayabiliyordum fakat bugün geri yüklediğimde en Low ayarlar + 1024x768.
Çözünürlükte 5 ile 35 FPS arası alıyorum sabit kalıp hiçbir şey yapmadığımda 40 50 oluyor internetten birkaç tane GTX 1650 için optimize ayar videosu izledim oradaki ayarları da yaptım fakat FPS'i 35'in üstüne çıkaramadım yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum.

Kesinlikle normal değil. Virüs yeme ihtimaliniz var mı?

İhtimal var bilgisayarı 1 senedir temizlemeden kullanıyorum ondan önce 6 ayda bir sıfırlıyordum ne olur ne olmaz diye.

Formatlamak gerekiyorda olabilir bu son zamanlarda çok saçma mavi ekran yiyorum Alt Tab atarken takılmalar falan fazla oluyor.

Bilgisayarı temizleyin ve termal macun değişimi yapın. Mavi ekranda hangi hataları alıyordunuz? Bu arada temiz kurulum yapmak da mantıklı olacaktır.

Bilgisayarı temizleyin ve termal macun değişimi yapın. Mavi ekranda hangi hataları alıyordunuz? Bu arada temiz kurulum yapmak da mantıklı olacaktır.

Mavi ekranda bir yazı falan olmuyor sesler falan takiliyor ekran mavi oluyor ve kapanıyor termal macun daha 3 ay önce değişti ve temizliği yapildi.

Sıcak günlerde olduğumuz için arkadaşların da dediği gibi macunda ya da hava sirkülasyonunda bir sorun olabilir, oyunda ortalama kaç derece acaba sıcaklıklar?

Sıcak günlerde olduğumuz için arkadaşların da dediği gibi macunda ya da hava sirkülasyonunda bir sorun olabilir, oyunda ortalama kaç derece acaba sıcaklıklar?

Isınma problemim yok denebilir işlemcim ortalama 45 ile 65 derece arası ekran kartımda 38 ile 70 derece arası fakat kasamın öndeki 3 fanı ve arkadaki egzoz fanı çalışmıyor.

Isınma problemim yok denebilir işlemcim ortalama 45 ile 65 derece arası ekran kartımda 38 ile 70 derece arası fakat kasamın öndeki 3 fanı ve arkadaki egzoz fanı çalışmıyor.
Hocam kasanız nerden hava çekiyor? Özellikle egzoz fanının çalışmaması ciddi bir sorun. Minidump dosyalarınızı paylaşın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…