Selamun aleyküm arkadaşlar.
Yeni kasa toplayacağım. GTX 1650 Super VGA to HDMI kablo ile bir sıkıntı çıkarır mı? Bir de 1440x900p o ekran kartı için düşük bir çözünürlük mü?
Senin kullanmış olduğun monitör 720p ile 900p arasında bir çözünürlüğe sahip. İnternetten birkaç video buldum darboğaz oluyor ama öyle takılma yada kasma olmuyor görünüyor. Kullanırsın, darboğaz olur fakat öyle oyununu etkileyecek gibi görünmüyor.
Senin kullanmış olduğun monitör 720p ile 900p arasında bir çözünürlüğe sahip. İnternetten birkaç video buldum darboğaz oluyor ama öyle takılma yada kasma olmuyor görünüyor. Kullanırsın, darboğaz olur fakat öyle oyununu etkileyecek gibi görünmüyor.
NVIDIA’nın bir özelliği, AMD’de ise VSR diye geçiyor ismi. DSR dinamik çözünürlük oluyor, ekran kartının desteklediği çözünürlüğe çıkabiliyorsunuz. Yani elinizdeki monitörü 4K da kullanabilirsiniz, 2K da 1080P de.
Fena değil. Bazı oyunlarda nesnelerde tırtıklanma, titreme vs yaşıyorum, monitör ve dönüştürücü kullanmam ile ilgisi olabilir mi bu durumun bilemiyorum.