GTX 1650 Super: 1440x900P'de sorun yaratır mı?

Yavuz Taşdemir

Hectopat
Selamun aleyküm arkadaşlar.
Yeni kasa toplayacağım. GTX 1650 Super VGA to HDMI kablo ile bir sıkıntı çıkarır mı? Bir de 1440x900p o ekran kartı için düşük bir çözünürlük mü?

O kart performansını 1080p'de verimli olarak verir. 1440*900'de de sıkıntı olmaz kullanırsınız yalnız işlemcinizi belirtir misiniz?

Senin kullanmış olduğun monitör 720p ile 900p arasında bir çözünürlüğe sahip. İnternetten birkaç video buldum darboğaz oluyor ama öyle takılma yada kasma olmuyor görünüyor. Kullanırsın, darboğaz olur fakat öyle oyununu etkileyecek gibi görünmüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kart performansını 1080p'de verimli olarak verir. 1440*900'de de sıkıntı olmaz kullanırsınız yalnız işlemcinizi belirtir misiniz?
Ryzen 5 2600 alacağım daha toplamadım.
GTX 1660 Super ile 1440x900P monitör kullanıyorum dönüştürücü ile, bir problem olmuyor. Hakkını 1080P'de verir ama bu kartlar.
Görüntü kalitesi nasıl? 1650S çok güçlü değil ultrada.Pubg de 70 civarı gidiyor 1080p
DSR açar 1080P yaparsın sıkıntı olmaz.
Dsr nedir monitörüm eski tüplü değil ama sadece VGA var
Hocam CS go eski oyun olduğu için ekran kartı kullanımı düşük.

NVIDIA’nın bir özelliği, AMD’de ise VSR diye geçiyor ismi. DSR dinamik çözünürlük oluyor, ekran kartının desteklediği çözünürlüğe çıkabiliyorsunuz. Yani elinizdeki monitörü 4K da kullanabilirsiniz, 2K da 1080P de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…