GTX 1650 Super: 1440x900P'de sorun yaratır mı?

O kart performansını 1080p'de verimli olarak verir. 1440*900'de de sıkıntı olmaz kullanırsınız yalnız işlemcinizi belirtir misiniz?
Ne alakası var şimdi. 2K ve 1080p arasında bir ayrım yapsanız anlayacağım ama verimli ifadesinin geçmesi doğru olmaz. 1440*900'de daha verimli olur bana göre. Görüntü kalitesi düşüyor ve FPS artar haliyle. 1080p'de daha fazla performans verir diyorsunuz şu an dolaylı olarak.

@arda662 FPS artar ama görüntü kalite farkı, darboğaz dolayısıyla oyun oynanmıyacak düzeyde akıcı olmazsa daha çok FPS alsan neye yarar?

Ya da FPS çok fazla olursa ekranda yırtılmalar olmaya başlayabilir.
Yani her zaman fazla FPS iyi değil.

@arda662 FPS artar ama görüntü kalite farkı, darboğaz dolayısıyla oyun oynanmıyacak düzeyde akıcı olmazsa daha çok FPS alsan neye yarar?

Ya da FPS çok fazla olursa ekranda yırtılmalar olmaya başlayabilir.
Yani her zaman fazla FPS iyi değil.
Sen burada fazla FPS'nin zararlarından bahsetmişsin. Ben diyorum ki bir ekran kartı 1440*900'de mi daha fazla FPS verir 1920*1080'de mi? Bu sorunun cevabını verdiğin zaman haklılığıma kanaat edeceksin zaten.

Sen burada fazla FPS'nin zararlarından bahsetmişsin. Ben diyorum ki bir ekran kartı 1440*900'de mi daha fazla FPS verir 1920*1080'de mi? Bu sorunun cevabını verdiğin zaman haklılığıma kanaat edeceksin zaten.
Tamam fazla FPS alır ama aldığı fazla FPS'i görmezse neyine yarayacak?

2 sayfa şu konunun nesini tartıştınız ya. 1440x900p için GTX1650 Super kart iyidir. Sorun çıkmaz oyunlarını gayet düzgün bir şekilde oynarsın. Olabilecek tek cevap şu arkadaş. İlla bir tavsiye verilecekse imkanın el veriyorsa monitör al. Almadığın için çok şey mi kaybedersin? Hayır. Al yani özetle GTX 1650 Super iyi bir ekran kartı. FPS aşırıya kaçmaz. Ayarları arttırır V-sync açarsın hiçbir şey de olmaz yağ gibi akar oyun. Hadi iyi forumlar.

2 sayfa şu konunun nesini tartıştınız ya. 1440x900p için GTX1650 Super kart iyidir. Sorun çıkmaz oyunlarını gayet düzgün bir şekilde oynarsın. Olabilecek tek cevap şu arkadaş. İlla bir tavsiye verilecekse imkanın el veriyorsa monitör al. Almadığın için çok şey mi kaybedersin? Hayır. Al yani özetle GTX 1650 Super iyi bir ekran kartı. FPS aşırıya kaçmaz. Ayarları arttırır V-sync açarsın hiçbir şey de olmaz yağ gibi akar oyun. Hadi iyi forumlar.
Eyvallah.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı