LifeOraa
Centipat
1650 yetmiyor artık aga.
Yani çok büyük oyunlar oynicağımı sanmıyorum aslinda en fazla GTA 5 oynarim ya da The Witcher.
1650 yetmiyor artık aga.
Yani çok büyük oyunlar oynicağımı sanmıyorum aslinda en fazla GTA 5 oynarim ya da The Witcher.
Şöyle bir ilan buldum nasıl sizce?
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
3000TL etmez. 1660S bulunabilir o fiyata pazarlık ile.
Piyasa kontrolü yaparsanız görürsünüz. 3400-3500e bir sürü ilan var. 3000TL 2.el 1650S için mantıklı bir fiyat değil.Hocam lütfen mantıklı konuşun 3000 TL'ye anca çalışmayan GTX 1660 bulunur.
Piyasa kontrolü yaparsanız görürsünüz. 3400-3500e bir sürü ilan var. 3000TL 2.el 1650S için mantıklı bir fiyat değil.
En son baktığımda fiyatı daha düşüktü ilanlar kalkmış olabilir. Yine de aceleci olmayıp bu kart yerine başka kart bakılabilir. ETH miningin bitmesiyle bir sürü kart piyasaya girecek. Beklerken bütçeyi biraz daha arttırırsa arkadaş aldığı kart daha mantıklı olacak.Ben 1650S fiyatı mantıklı diye bir şey demedim hocam ayrıca en kötüsü 4000₺ civarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.