- Makaleler
- 2
Peki, ekran kartının bir önceki sürümünü kurup dener misiniz?Halihazırda en güncel sürümü yüklü zaten bilgisayarda.
Peki, ekran kartının bir önceki sürümünü kurup dener misiniz?Halihazırda en güncel sürümü yüklü zaten bilgisayarda.
Şimdikini DDU ile kaldırmam gerekiyor mu?Peki, ekran kartının bir önceki sürümünü kurup dener misiniz?
Evet, DDU ile sürüp öncekini kurun. Stabil çalışıyor mu, kontrol edin.Şimdikini DDU ile kaldırmam gerekiyor mu?
Kendi sorununu kendin yanıtlıyorsun. Ekran kartı sürücünü temiz kurman söylenildi. Yaptın mı? O ayarlar CS:GO'da etkili olduğu gibi diğer oyunlarda da performans arttırıyor.Rehberde CS:GO için yaptığınızı görüyorum ayarları. Ayrıyeten Nvidia Geforce Experience yazılımını da kullanamıyorum görselde belirttiğim üzere. Örneğin Rainbow 6'de de internetteki testlere baktığımda benden 50-60 hatta daha fazla FPS aldıklarını gözlemledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.