Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşünüyorum, Galax mı INNO3D mi arada kaldım. INNO3D şu an N11'de 1634 TL. Galax ise aynı sitede 1700 TL. Isınma vb. yönünden hangisini önerirsiniz?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Galax bir tık daha iyi diye biliyorum, burada daha ucuz bu arada.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Donanım arşivinin önerdiği 5000TL sistem toplama videosundaki sistemi toplamak istiyordum RAM'i 8 GB 3200MHz alıp sonradan bir 8 GB RAM daha ekleyerek. Fakat aklım hala karışık benim tercihim INNO3D'den yanaydı fakat birçoğunuz Galax demişsiniz bir süre daha araştırayım ben.