- Makaleler
- 6
200TL verip USB WiFi adaptör alabilirsin.İşlemciyi Intel yapabilirim ama benim anakart fobim var illaki anakartta Wi-Fi olacak.
200TL verip USB WiFi adaptör alabilirsin.İşlemciyi Intel yapabilirim ama benim anakart fobim var illaki anakartta Wi-Fi olacak.
Hocam ev içi kullanımsa Ethernet çekebilirsiniz. Ayrıca Intel için de Wi-Fi'li anakartlar var.
Farklı tabikiHocam chipsetler farklı değil mi? Ayrıca 5. nesil Ryzen işlemcileri B450 anakarta takabiliyorsunuz.
Farklı tabii ki. Intel tarafında o fiyata alacağı anakartlardan bahsettim. B450 anakartlar da destekliyor kâgıt üzerinde ama VRM ve MOSFET yapıları işin içine girince biraz geri kalıyorlar.
Vallahi hiçbir şey anlamadım bana işlemci ve anakart önerirseniz memnun olurum.
Hocam internetiniz kötüyse Ethernet zorunlu gibi bir şey. Wi-Fi'den çok ama çok daha stabil bir bağlantı sağlayacaktır.
10400F ile B460 Tomahawk olabilir. Ya da B460M TUF Plus.Vallahi hiçbir şey anlamadım bana işlemci ve anakart önerirseniz memnun olurum.
O zaman normal anakart alayım Wi-Fi lazım olursa adaptör alırım.
10400F ile B460 Tomahawk olabilir. Ya da B460M TUF Plus.
Daha uygun ne var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.