GamePower Dark Side Oyuncu RGB Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
GameBooster GB-G3605B USB3.0 Siyah Rainbow RGB Steel Led en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
GamePower Dark Side Oyuncu RGB Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
GameBooster GB-G3605B USB3.0 Siyah Rainbow RGB Steel Led en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Haklı olabilirsiniz hocam ben Zalman'ın kalitesinden şaşmayacağını düşündüğüm ayrıca hava sirkülasyonunun çok iyi olduğunu bildiğim için direk bunu yazdım onlar da iyi olabilir.
Ama hocam kasa konusunda katılmadım size baktım hepsine bence Zalman N3 kadar yoklar. Haksızsam söyleyin görüntü açısından bile öyle bence.
Hocam FSP fan tıngırdaması hakkında bir şey bulamadım ama PSU'yu açmak zor değil diye biliyorum vidalarla alaklı olabilir.