GTX 1650 Super nasıldır?

Hocam FSP nasıl önermezsiiz 1 numralı PSU üreticisi.

Araştırma yaptım az FPS güç kaynağı güvenilirdir hatta çoğu hazır sistemde onları koyuluyormuş sanırsam.

Kasa olarak çok daha güzel alternatifler var;

Gamepower ve Game Booster markalarını çok önermıyorlar dandik mal kullanıyorlar diye ama.

Haklı olabilirsiniz hocam ben Zalman'ın kalitesinden şaşmayacağını düşündüğüm ayrıca hava sirkülasyonunun çok iyi olduğunu bildiğim için direk bunu yazdım onlar da iyi olabilir.

Ama hocam kasa konusunda katılmadım size baktım hepsine bence Zalman N3 kadar yoklar. Haksızsam söyleyin görüntü açısından bile öyle bence.
Hocam FSP fan tıngırdaması hakkında bir şey bulamadım ama PSU'yu açmak zor değil diye biliyorum vidalarla alaklı olabilir.

Ama hocam kasa konusunda katılmadım size baktım hepsine bence Zalman N3 kadar yoklar. Haksızsam söyleyin görüntü açısından bile öyle bence.

Kullandığınız markayı çok bilmiyorum ama Gamepower ve Game Booster markaları çok kaliteli markalar değil diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…