1080p de yetersiz mi kalır yani?GTX 1650S, RX 580 ile yarışan bir kart. VRAM bakımından 4 GB olması dışında hız bakımından çok iyi, az güç tüketen yapıda. 2 sene sonra çıkacak oyunlara yetebilir ancak yüksek çözünürlükler için yetmeyebilir.
Çözürnülük zaten 1080p olmakı hd dediğmiz o rx 570 bile 1080p açar1080p de yetersiz mi kalır yani?
2 yıl sonrasından bahsediyorum.Çözürnülük zaten 1080p olmakı hd dediğmiz o rx 570 bile 1080p açar
O kadar olur mu ya?1080P de oyunları 30 FPS üstü oynamak için 5 sene yeterli gelir bence.
Kart yeni bir kart. Daha gelecek çok güncelleme var. O güncellemelerle o kadar süre götürür bence.O kadar olur mu ya?
İnşallah dediğiniz gibi olur.Kart yeni bir kart. Daha gelecek çok güncelleme var. O güncellemelerle o kadar süre götürür bence.
Ben 5 yıllık witcher 3 ü ultra kalitede 60 fps oynatabileceğinden şüpheliyim o kartın. Hedef olarak 60fpsnin altına düşülmemeli malum oyun zevkini ileri derecede baltalıyor.2 yıl sonrasından bahsediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.