GTX 1650 Super Önerisi

Tmm AMD fanı , sen adama sorunlu kart öner ve daha sonra bir konu daha açar adıda şu olur 'Rx 580 Wattman Sorunu'
Tamam AMD işlemci konusunda iyi ama ekran kartı tarafında tek alınabilecek kartları 2.El Rx 570 , 5700 ve 5700 XT
Aslında Intel/Nvidia fanıyımdır ama :)
Neyse bugün de AMD fanı olduk. Farkettiysen gömdüğüm kartların hepsi AMD. 1650S'i sadece VRAM olarak gömdüm. Rust'ın 6.5GB VRAM kullandığını düşünürsek cidden yetmez. Onu da gömmekte haklıyım.
Hem AMD'yi gömüyorum hemde AMD fanı oluyorum bende anlamadım olayı😂
Ayrıca 6 ay RX 580 4GB Dual, 2 aydır da RX 580 8GB Strix kullanan biri olarak 8 aydır bir kez bile Wattman hatası almadım. Biraz da şans işi.

Aslında Intel/Nvidia fanıyımdır ama :)
Neyse bugün de AMD fanı olduk. Farkettiysen gömdüğüm kartların hepsi AMD. 1650S'i sadece VRAM olarak gömdüm. Rust'ın 6.5GB VRAM kullandığını düşünürsek cidden yetmez. Onu da gömmekte haklıyım.
Hem AMD'yi gömüyorum hemde AMD fanı oluyorum bende anlamadım olayı😂
Ayrıca 6 ay RX 580 4GB Dual, 2 aydır da RX 580 8GB Strix kullanan biri olarak 8 aydır bir kez bile Wattman hatası almadım. Biraz da şans işi.
Asus DUAL modelini kullanırken AMD pişmanlıktır falan diye atıp tutan siz miydiniz yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Kartım ısınıyor konularınız falan vardı da.

RX 580'in tek avantajı VRAM. Başka bir avantajı yok.
AMD sürücü konusunda sorunlu, sorun yaşayan çok kişi var.
TDP olarak 1650s 100W, 580 185W. Arada 85W var. Hem kartın ısısını hem de çektiği elektriği etkiliyor. 1650 Super daha yeni bir kart. Tek dert VRAM ise 5500XT alınır.

AMD 3200G ile 1650s sistem kullanıyorum ve oynayamadığın oyun olursa anında iade garantisi diyorum (!) :) ayrıca herhangi bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı