GTX 1650 Super R5 3600 sistem ne kadar eder?

orkan0405

Decapat
Daha fazla  
Satmayi dusunuyorum tahmini kac TL eder?

Anakart: ASUS Prime A320M-F

Ekran karti: ASUS TUF Gaming NVIDIA GTX 1650 Super 4 GB VRAM.

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.

RAM: Teamgroup 16 GB. Tek kanal.

SSD: MLD 250GB SATA.

Kasa: Frisby.
(Tam model bilmiyorum)

PSU: Frisby 650W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Sistem 5 yıllık bir emektar, iyi bakmaya çalıştım. Doğal olarak hafif döküntüler yaşandı tabii, kasanın üstteki toz filtresi çıktı. Genel olarak iyi durumda 5 yıllık olduğunu göz önüne alırsak edeceği fiyat ne olur, hızlı satmak istediğimde fiyat ne olur? Bir de parçaları ayrı ayrı satmak daha mı mantıklı? Eğer öyleyse şu parça şu kadar eder diye de yazabilir misiniz satarken ona göre fiyat belirlerim. Teşekkürler.

Öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Sistem 5 yıllık bir emektar, iyi bakmaya çalıştım. Doğal olarak hafif döküntüler yaşandı tabii, kasanın üstteki toz filtresi çıktı. Genel olarak iyi durumda 5 yıllık olduğunu göz önüne alırsak edeceği fiyat ne olur, hızlı satmak istediğimde fiyat ne olur? Bir de parçaları ayrı ayrı satmak daha mı mantıklı? Eğer öyleyse şu parça şu kadar eder diye de yazabilir misiniz satarken ona göre fiyat belirlerim. Teşekkürler.

Tek tek satmak illa bir miktar kar getirecektir ama kasa ve PSU'ya alıcı çıkmayabilir. Ayrıca desi den dolayı sahibinden de kargolu satamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı