Çözüldü GTX 1650 Super RDR2 1080 60 FPS için grafik ayarı tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Muhtemelen bu videodaki ayarlar işinizi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

14. dakikadan sonra izleyebilirsiniz. Gerekirse bazı ayarları düşürebilirsiniz.
Düzenleme: Tüm sahnelerde 60 FPS istiyorsanız herhalde en düşüğe almanız gerek. Büyük şehirde FPS illa düşecektir.
Oyunun verdiği standart ayarlar ile 44-46 FPS'yle başladı. Kartta OC var. Düzgün ayarlar ile Low'a çekmeden 60'a çıkacağım. Demek ki YouTube videolarıyla ezbere konuşmak ile olmuyor bu işler.
Her sahnede 60 fps demişsin. Ezbere konuşup boş yapan sensin. Standart ayarların birçoğu zaten medium. Onunla bile 60 a çıkamadıydan daha ne konuşuyorsun ki? Daha kendin ne istediğinden bihabersin..

Bu ayarları RX 580 ile sağlamıştım. 60 FPS'i rahatlıkla alıyordum. Yeni güncellemeler ile belki birkaç ayarı yukarı bile taşıyabilirsiniz. Denk kartlar diye sundum.

Bu ayarları RX 580 ile sağlamıştım. 60 FPS'i rahatlıkla alıyordum. Yeni güncellemeler ile belki birkaç ayarı bile yukarı taşıyabilirsiniz.

İlk sayfadaki arkadaşın attığı videoyu uygulayacağım.

Oyunun verdiği standart ayarlar ile 44-46 FPS'yle başladı. Kartta OC var. Düzgün ayarlar ile Low'a çekmeden 60'a çıkacağım. Demek ki YouTube videolarıyla ezbere konuşmak ile olmuyor bu işler.
Evet dostum, bilmeden konuşanlara takma, böyleleri çok var. Medium'da dediğin gibi 50-60 FPS çok rahat alırsın. Bende 1650 Ti laptop var High'da 40 FPS, Medium'da 60 FPS alıyorum RDR2'da.

Evet dostum, bilmeden konuşanlara takma, böyleleri çok var. Medium'da dediğin gibi 50-60 FPS çok rahat alırsın. Bende 1650 Ti laptop var High'da 40 FPS, Medium'da 60 FPS alıyorum RDR2'da.
Uygun ayarlar ile benchmak yapıyorum şu an.
Muhtemelen bu videodaki ayarlar işinizi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

14. dakikadan sonra izleyebilirsiniz. Gerekirse bazı ayarları düşürebilirsiniz.
Düzenleme: Tüm sahnelerde 60 FPS istiyorsanız herhalde en düşüğe almanız gerek. Büyük şehirde FPS illa düşecektir.

Teşekkür ederim. Ayarlar ile rahatça 60 fps oynayabiliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı