GTX 1650 Super sıcaklık arttı ve FPS düşüşü

Swarthy03

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, daha önceden Single GTA 5 oynarken asla donma takılma yaşamıyordum ve ekran kartı sıcaklığım 72 - 73 arasıydı fakat FiveM indirdikten sonra FiveM'de drop yemeye başladım ve FiveM kaynaklı diye düşündüm ama sonra GTA 5 Single'ı bir kez daha açtığımda bu sefer GTA 5 Single'da da FPS düşmesi yiyordum ve sıcaklık 76-77'ye çıkmıştı. Nedeni nedir?

Not: RAM'den kaynaklı yazmayın lütfen, daha önceden takılmıyordu ve sıcaklık gayet normaldi.

Kasanın önü kapalı olduğu için sıcaklıklar normal sayılabilir ama dünden bugüne böyle bir değişim olması garip. Kasanın içini detaylıca temizleyin, oyuna girerken arkada farklı bir program açık olmasın mümkünse. MSI Afterburner üzerinden sistem ısındığı zaman fan hızını kademe kademe arttırabilirsiniz. Ayrıca alttaki bir konuda sorun bu şekilde çözülmüş inceleyin isterseniz.

Eki Görüntüle 921606
Forumda dediğini yaptım teşekkürler artık oyun hiç açılmıyor :D
Hiç Windows güncellemesi yaptın mı son zamanlarda? Onlarda bazen performans düşüklüğüne sebep olabilir farklı oyunlarda deneme şansın olsaydı sorunun Gta dan mı sistemsel mi olduğunu daha iyi anlayabilirdik
Evet dün yaptım Windows güncellemesi ve sorun dünden itibaren var

Son Windows güncellemesinden sonra olduysa güncelleme yüzünden olma olasılığı yüksek. Sorunlu bir güncellemeydi, konusu da açılmıştı hatta.

Hocam düzgün undervolt sıcaklık düşürür performans arttırır. Siz FiveM'i silip deneyin sonrada yazın.
Alakasız bir şekilde bir daha denediğimde bu sefer sıcaklık olarak 74 73 derece arası gezdi ama yine de önceki kadar büyük olmasa da fps droplar oluyor %99 kullanımdan %80 e falan düşüyor ama o da ramden diye düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı