partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 27 Şubat 2023 #11 Şu an oynadığın oyunları kaldırdığına ve bu oyunların ileride sistem gereksinimi artmayacağına göre sen ne kadar istersen o kadar götürür. Genel olarak şu an bile götürmüyor ki bilmem kaç sene daha götürsün.
Şu an oynadığın oyunları kaldırdığına ve bu oyunların ileride sistem gereksinimi artmayacağına göre sen ne kadar istersen o kadar götürür. Genel olarak şu an bile götürmüyor ki bilmem kaç sene daha götürsün.
XenoShelby Picopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #12 Max 1 yıl daha götürür, şu an kendim kullanıyorum ve yeni çıkan oyunlarla birlikte iyice çöpe döndü kart.
Max 1 yıl daha götürür, şu an kendim kullanıyorum ve yeni çıkan oyunlarla birlikte iyice çöpe döndü kart.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 27 Şubat 2023 #13 AAA oyunlar için uzun ömürlü diyemeyiz ancak rekabetçi oyunlar da sorun yaşatmaz. Günümüz şartların da RX 6600 ve RTX 3060'ın altı kartların fazla uzun ömürlü olacağı da söylenemez.
AAA oyunlar için uzun ömürlü diyemeyiz ancak rekabetçi oyunlar da sorun yaşatmaz. Günümüz şartların da RX 6600 ve RTX 3060'ın altı kartların fazla uzun ömürlü olacağı da söylenemez.