Bütçenizi söyler misiniz?
bütçemi aşıyor o şekilde 4400-4500 TL bütçem var önerebileceğiniz sistem varsa link atabilirsiniz.Kendin ekle 1TB HDD. Yapacağın şey porta takıp SATA ve Güç kablolarını yerleştirmek.
Bu sistem alınmaz, GameGaraj'dan bakın.
Açıkçası kullanım amacım tamamen oyun odaklı, YouTube'den FPS değerlerine baktığım zaman GTX 1650 Super ve Ryzen 3 3100 oyunları Ultra'da rahat oynattığını gördüm ve bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Sizin önerdiğiniz sistem varsa onları da yazabilirsiniz, parça parça değil hazır sistem olmasını istiyorum.
AMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Özellikleri:
Ryzen 3 3100 işlemci.
ASUS GTX 1650 Super ekran kartı.
8 GB RAM.
Kronik sorunlu SSD si var, sizin öneriniz kötülük adama yani.Bunu da değerlendirEmirivriv | Intel i5-14400F | 32 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Vatan Bilgisayar Magazasina gittigin zaman almak istedigin hazir sistemde degisiklikler yapabiliyorsun,Harddisk i mutlaka SSD olarak degistirmeni oneririm,Kasasi Frisby gordugum kadariyla, ben hic kullanmadim fakat bu marka ile ilgili nerede bir baslik varsa altina kimse olumlu birsey yazmamis, anakartin eger Overclock yapmayacaksan yeterli bence.Açıkçası kullanım amacım tamamen oyun odaklı, YouTube'den FPS değerlerine baktığım zaman GTX 1650 Super ve Ryzen 3 3100 oyunları Ultra'da rahat oynattığını gördüm ve bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Sizin önerdiğiniz sistem varsa onları da yazabilirsiniz, parça parça değil hazır sistem olmasını istiyorum.
AMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Özellikleri:
Ryzen 3 3100 işlemci.
8 GB RAM.
Açıkçası kullanım amacım tamamen oyun odaklı, YouTube'den FPS değerlerine baktığım zaman GTX 1650 Super ve Ryzen 3 3100 oyunları Ultra'da rahat oynattığını gördüm ve bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Sizin önerdiğiniz sistem varsa onları da yazabilirsiniz, parça parça değil hazır sistem olmasını istiyorum.
Özellikleri:
Ryzen 3 3100 işlemci.
8 GB RAM.
1 Haftadır kullanıyorum ve memnunum özellikle ısınma konusunda garip bir şekilde çok serin çalışıyor. Mesh kasanın ve 4 tane fanın etkisi olsa gerek. Yalnız alırken ek olarak bir tane daha 8 GB RAM ekle.INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
tem varsa onları da yazabilirsiniz, parça parça değil hazır sis
Super ekra
Hocam sistemim ;Açıkçası kullanım amacım tamamen oyun odaklı, YouTube'den FPS değerlerine baktığım zaman GTX 1650 Super ve Ryzen 3 3100 oyunları Ultra'da rahat oynattığını gördüm ve bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Sizin önerdiğiniz sistem varsa onları da yazabilirsiniz, parça parça değil hazır sistem olmasını istiyorum.
Özellikleri:
Ryzen 3 3100 işlemci.
8 GB RAM.
2020 ve SSD siz bir sistem.Açıkçası kullanım amacım tamamen oyun odaklı, YouTube'den FPS değerlerine baktığım zaman GTX 1650 Super ve Ryzen 3 3100 oyunları Ultra'da rahat oynattığını gördüm ve bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Sizin önerdiğiniz sistem varsa onları da yazabilirsiniz, parça parça değil hazır sistem olmasını istiyorum.
Özellikleri:
Ryzen 3 3100 işlemci.
8 GB RAM.