GTX 1650 Super Ventus vs Gaming X

cagataygedik

Hectopat
Bu iki kart arasında soğutma dışında ne farklar vardır? Sizce hangisi alınmalı aradaki fark verilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki kart arasında soğutma dışında ne farklar vardır? Sizce hangisi alınmalı aradaki fark verilir mi?

Temelde aynı GPU. Bütçenizi 2000 TL'ye çıkartmış iseniz azıcık daha arttırarak 1660 Super alırsınız. Gaming X tabi ki çok hoş bir seri ama bu GPU için aşırı gereklilik arz etmediğini düşünüyorum.

Temelde aynı GPU. Bütçenizi 2000 TL'ye çıkartmış iseniz azıcık daha arttırarak 1660 Super alırsınız. Gaming X tabii ki çok hoş bir seri ama bu GPU için aşırı gereklilik arz etmediğini düşünüyorum.

Gaming gecesinde 1650 Super Gaming X'in 1600 liralara kadar düşebileceğini düşünüyorum onu bekliyorum açıkcası

Bu siteyi çok anladığımı söyleyemem :D çok teorik

2000 lirayı düşünebiliyorsanız RX5500xt 8GB veya bulabilirseniz o fiyatlara 1660 super alın. 2000 lira 1650 super’e vermek çılgınlık öyle söyleyeyim. Soğutmada tabi ki fark olur ama 400 liralık bir fark değil.

2000 lirayı düşünebiliyorsanız RX 5500 XT 8 GB veya bulabilirseniz o fiyatlara 1660 Super alın. 2000 lira 1650 Super’e vermek çılgınlık öyle söyleyeyim. Soğutmada tabii ki fark olur ama 400 liralık bir fark değil.

Hocam ilk bulduğum linki koymuştum Gaming X için ama o kadar pahalı satmayanlarda var 1.789 TL'ye satan buldum ayrıca Gaming gecesinde 1600₺ düşebileceğini düşünüyorum 2K'ya kadar çıkamam zaten :D

Hocam ilk bulduğum linki koymuştum Gaming X için ama o kadar pahalı satmayanlarda var 1.789 TL'ye satan buldum ayrıca Gaming gecesinde 1600₺ düşebileceğini düşünüyorum 2K'ya kadar çıkamam zaten :D
O fiyatlara alınır veya 100 lira felan koyup üzerine XFX RX590 alabilirsiniz eğer kasanızın hava akışına güveniyorsanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı