R5 1600AF alıp GTX 1660 serisine yönelebilirsiniz ama illa "iki kart arasında hangisi" derseniz; GTX 1650S. Neden; GDDR6 bellekler, sorunsuz Nvidia sürücüleri ve daha az güç tüketimi.
Bellekleriniz en az 3000 MHz olsun. Bu bütçe için o anakart fazla. Şunu seçebilirsiniz. Artar tüm bütçeyi ekran kartına ekleyip GTX 1660 SUPER alırsanız çok daha iyi olur.
Bellekleriniz en az 3000 MHz olsun. Bu bütçe için o anakart fazla. Şunu seçebilirsiniz. Artar tüm bütçeyi ekran kartına ekleyip GTX 1660 SUPER alırsanız çok daha iyi olur.
Bu bütçe için o anakart fazla derken ne demek istediğinizi pek anlayamadım.B450M gibi anakartları da araştırdım fakat gözüme eski göründüğü için bu anakarta yöneldim.Bu konuda beni biraz aydınlatırsanız sevinirim
Bu bütçe için o anakart çok pahalı demek istedim. Daha ucuz bir B450 anakart al artan bütçeyi ekran kartına ekleyip ekran kartını daha yüksek model al. Oyunlarda daha fazla FPS alırsın. Seni daha uzun süre idare eder.
Bu bütçe için o anakart çok pahalı demek istedim. Daha ucuz bir B450 anakart al artan bütçeyi ekran kartına ekleyip ekran kartını daha yüksek model al. Oyunlarda daha fazla FPS alırsın. Seni daha uzun süre idare eder.