Satılık GTX 1650 Super

Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba, 2 yıllık Galax marka kartımı RX 6600 aldığım için satıyorum.

Tertemizdir ve sıcaklık değerleri çok iyidir.

Hor kullanılmamıştır, yalnızca oyun oynanmıştır.

Fiyat: 3000 TL.

Yer: Antalya/Alanya

Kargo yapabilirim.

Kutu, fatura eksiksizdir.

Screenshot_20220804-120440_Gallery.jpg

Hocam fiyatta yorum yapabilir miyiz?

Hocam fiyatta yorum yapabilir miyiz?
Tabii ki, ikinci el piyasasına sıfır kadar hakim değilim. Satmama fikri de var aklımda fakat siz yine de yorumunuzu yaparsanız sevinirim.

Tabii ki, ikinci el piyasasına sıfır kadar hakim değilim. Satmama fikri de var aklımda fakat siz yine de yorumunuzu yaparsanız sevinirim.
Hocam 2800 ederi ama hızlı satmak istiyorsanız 2600'e koyup pazarlıkla 2500'e satabilirsiniz.

Hocam 2800 ederi ama hızlı satmak istiyorsanız 2600'e koyup pazarlıkla 2500'e satabilirsiniz.
Hocam babam ofis için kartı kullanıp grafik işlerini yapmak amacıyla sistem kuracakmış, ben de kartımı ona vereceğim muhtemelen, bir değişiklik olursa dediğinizi düşüneceğim. 3000'e alıcı vardı hatta vermedim bu sebepten ötürü.

Hocam babam ofis için kartı kullanıp grafik işlerini yapmak amacıyla sistem kuracakmış, ben de kartımı ona vereceğim muhtemelen, bir değişiklik olursa dediğinizi düşüneceğim. 3000'e alıcı vardı hatta vermedim bu sebepten ötürü.

Güzel teklifmiş ama babanıza hayırlı olsun hocam :D.

Güzel teklifmiş ama babanıza hayırlı olsun hocam :D.
Bana RX 6600 ekran kartımı da o aldı zaten, bencillik yapmayıp bir kere de biz iyilik yapalım değil mi? :D

Bana RX 6600 ekran kartımı da o aldı zaten, bencillik yapmayıp bir kere de biz iyilik yapalım değil mi? :D
Güzel seçim olmuş hocam Allah daha iyilerini nasip etsin. Babamızın ve annemizin başımızın üzerinde yeri var bende işlemci ve anakart ve soğutucu alıyorum onlarda ekleyecekler. Karşılığında bende iyi notlar getirmeye çalışacağım.

Güzel seçim olmuş hocam Allah daha iyilerini nasip etsin. Babamızın ve annemizin başımızın üzerinde yeri var bende işlemci ve anakart ve soğutucu alıyorum onlar da ekleyecekler. Karşılığında bende iyi notlar getirmeye çalışacağım.
Ben de B550M Pro VDH aldım, onu da o aldı, istesem kartı satıp kendime Ryzen 5 5600 alıp babama ucuzundan APU toplayamaz mıydım? Tabii ki toplayabilirdim. Ama ayıp yani. :D

Ben de B550M Pro VDH aldım, onu da o aldı, istesem kartı satıp kendime Ryzen 5 5600 alıp babama ucuzundan APU toplayamaz mıydım? Tabii ki toplayabilirdim. Ama ayıp yani. :D
Hayırlı olsun hocam babanız render falan mı yapacak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı