Satılık GTX 1650 Super

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

ahmxtygt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba GTX 1650 Super'imi satıyorum gayet temiz kullandım Backplate'i hiçbir zaman açmadım güvenlik etiketi hala duruyor. Kartın sıcaklık değerleri de gayet iyi isteyen ürünü bizzat adresime gelip test edebilir. Şimdiden hayırlı olsun. Model ASUS ROG STRIX 1650 Super bu arada, kutusu duruyor fakat garantisi bitmiştir.

@DarKSaGaa Neden beğenmediniz anlamadım ?

Son düzenleme:
Merhaba GTX 1650 Super'imi satıyorum gayet temiz kullandım Backplate'i hiçbir zaman açmadım güvenlik etiketi hala duruyor. Kartın sıcaklık değerleri de gayet iyi isteyen ürünü bizzat adresime gelip test edebilir. Şimdiden hayırlı olsun. Model ASUS ROG STRIX 1650 Super bu arada, kutusu duruyor fakat garantisi bitmiştir.

@DarKSaGaa neden beğenmediniz anlamadım?

Fiyat fazla geldi büyük ihtimalle, o yüzden.
Fiyat bence de fazla.

Zamanında 3250 TL'ye aldım, fiyatta pazarlık olur.

Aldığınız fiyat önemli değil. Şu anda ki piyasa önemli. Biz de aracımızı 60K'ya almıştık şu anda 600k.
Eğer güzel bir fiyat çekerseniz alabilirim.

Aldığınız fiyat önemli değil. Şu anda ki piyasa önemli. Biz de aracımızı 60K'ya almıştık şu anda 600k.
Eğer güzel bir fiyat çekerseniz alabilirim.
Aklınızdaki fiyat nedir?

Fiyat aşırı fazla. Bu fiyata 1660Tİ veya RTX 2060 alınabiliyor. Kart en fazla 2K eder.

Fiyat aşırı fazla. Bu fiyata 1660Tİ veya RTX 2060 alınabiliyor. Kart en fazla 2K eder.
Yani ben 2000 TL'ye İstanbul içinde GTX 1650S 2 Bin TL'ye bulamadım ama siz en iyisini bilirsiniz.

Dediğim gibi eğer direk alacağım diyorsanız fiyatta indirim yapabilirim benim amacım sadece ekran kartını elimden çıkarmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı