GTX 1650 Super'den GTX 1080 Ti geçilir mi?

• Konuyu başlatan EOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 73
  • Görüntüleme 9.765
Okuyor aynen. Dinozor çağından kalma trafoyu abartın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normalde 3060 ile eş güçte olan kart Alan Wake 2'de 3060'ın çok gerisine düşmüş. Niye böyle olmuş hocam bu?

Normalde 3060 ile eş güçte olan kart Alan Wake 2'de 3060'ın çok gerisine düşmüş. Niye böyle olmuş hocam bu?

Mimarisi fosil çünkü, mesh shader desteği yok. Bu saatten sonra da NVIDIA sponsorlu tüm oyunlarda bu kartların kaderi aynı olacak.

GTX 1660 Super geçsem pek bir şey değişmez bence RX 6600 bulamadım ve RTX 2060.
Bu fiyat aralığında pek bir seçeneğiniz yok gibi. Ayrıca ben 1660 super kullanıyorum ve 2k performansı beni şaşırtıyor. Şu an kullandığınız kartı satıp üstüne ekleme yapma şansınız varsa belki o zaman daha iyi bir kart seçme şansınız olabilir.

Mimarisi fosil çünkü, mesh shader desteği yok. Bu saatten sonra da NVIDIA sponsorlu tüm oyunlarda bu kartların kaderi aynı olacak.
Şimdi hatırladım. Twitter'da birisi Alan Wake 2'nin RX5000 ve GTX 1000 serisi kartlarda bu shader olayından düşük performans vereceğini söylemişti. Şahsen bu kadar düşük bir performans beklemiyordum.

GTX 1660 Super geçsem pek bir şey değişmez bence RX 6600 bulamadım ve RTX 2060.
Bulunduğunuz bölgeyi bilmiyorum ama Türkiye geneline bakıldığında 3000TL'ye RTX 2060 Super bile var hocam. Pazarlık vs. derken bulunduğunuz bölgede de 3000TL'ye RTX 2060 bulabilirsiniz.

Bu fiyat aralığında pek bir seçeneğiniz yok gibi. Ayrıca ben 1660 Super kullanıyorum ve 2K performansı beni şaşırtıyor. Şu an kullandığınız kartı satıp üstüne ekleme yapma şansınız varsa belki o zaman daha iyi bir kart seçme şansınız olabilir.

Onu satıp zaten ekliyorum.

Şimdi hatırladım. Twitter'da birisi Alan Wake 2'nin RX5000 ve GTX 1000 serisi kartlarda bu shader olayından düşük performans vereceğini söylemişti. Şahsen bu kadar düşük bir performans beklemiyordum.

Bulunduğunuz bölgeyi bilmiyorum ama Türkiye geneline bakıldığında 3000TL'ye RTX 2060 Super bile var hocam. Pazarlık vs. derken bulunduğunuz bölgede de 3000TL'ye RTX 2060 bulabilirsiniz.

İstanbuldayım ama bulamadım.

Biriktirmeye devam et. Bütçeni 4K yaptığında 6600 XT alırsın. Güç tüketimi düşük, 2+ kat performans, 2 kat VRAM, yeni mimari.

İşlemcim i3 10100F.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı