ali kesgin
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar, MSI GTX 1650 ekran kartım var. şans eseri bir fanının çalışmadığını fark ettim. biliyorsunuz ki tam kısıtlama karantinası var. ben bu sorunun aşağı yukarı ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Kasanın içini açtım, ekran kartının üstünün hassasca elimle tozunu aldım, fanlara üfledim, driverları kaldırıp yükledim. Son olarak sürücüyü silip yükledim yazılımı kaldırarak vs. ama sorun çözülmedi. Tek sıkıntım garantiye götürmeden oyun oynarsam problem yaratır mı? Tek fanı çalışmıyor ama yük altına girince dahi yüksek oyunları oynayabiliyorum.
Şimdi çok soru sordum ama ekran kartımı kullandığım halde çalışır vaziyette olduğu halde yanma söz konusu mudur? PSU ile bir bağlantısı olabilir mi? Garantiye götürürsem kasaylan birlikte mi götüreyim Vatan Bilgisayar'a? Teşekkürler.
Not: Bilgisayarcı bir dayı anakart pilini ve ekran kartını 2 3 dk sök tak dedi ama bana birazcık saçma geldi. Bunun yazılımsal olmadığını düşünüyorum.
Şimdi çok soru sordum ama ekran kartımı kullandığım halde çalışır vaziyette olduğu halde yanma söz konusu mudur? PSU ile bir bağlantısı olabilir mi? Garantiye götürürsem kasaylan birlikte mi götüreyim Vatan Bilgisayar'a? Teşekkürler.
Not: Bilgisayarcı bir dayı anakart pilini ve ekran kartını 2 3 dk sök tak dedi ama bana birazcık saçma geldi. Bunun yazılımsal olmadığını düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: