T300RSGT Vs. T248X Vs. T150 Vs. T128X Vs. G29

Bu arkadaş niye satıyor?
Nakite ihtiyacı varmış.

Şu alttaki konuya bak. Direksiyonu ilk alıp deneyen bu arkadaşımızdı. Son sayfalara doğru satma nedenini de yazmıştı. Yine son sayfalarda benim önerimle alıp memnun olan bir arkadaşımız var onun da mesajı var.

4. ve 5. sayfalarda @SocialRtx arkadaşımızın yorumu var.

Nakite ihtiyacı varmış.

Şu alttaki konuya bak. Direksiyonu ilk alıp deneyen bu arkadaşımızdı. Son sayfalara doğru satma nedenini de yazmıştı. Yine son sayfalarda benim önerimle alıp memnun olan bir arkadaşımız var onun da mesajı var.

4. ve 5. sayfalarda @SocialRtx arkadaşımızın yorumu var.

Hocam ben sana güveniyorum, bence de dediğin direksiyonu alsın. Sen kullanmışsın ki biliyorsun.

Hocam ben sana güveniyorum, bence de dediğin direksiyonu alsın. Sen kullanmışsın ki biliyorsun.
Dediğim direksiyonu uzun süre kullanmadım yalnızca mağazalarında biraz inceledim ama önerdiğim ve kullanan arkadaşların hepsi memnun. Rekabetçi simulasyonlar oynamayacak olanlar için pedallardan önce direksiyonun Direct Drive olması çok önemli. Yoldaki tüm detayları aldığı zaman zevkle kullanacak. Dişli veya kayışlı sistemlerdeki yapaylık gerçekten oyuncak kullanıyormuşsun hissi veriyor.

Ulan var ya sanki dedik T300 daha iyi, bizde biliyoruz kim daha iyi.
Tamam kardeşim sakin ol arkadaş kötü bir şey demedi. Belli ki benim yorumlarımı takip etmiş PXN önermemde bir menfaatim olmadığını görmüş :)

Dediğim direksiyonu uzun süre kullanmadım yalnızca mağazalarında biraz inceledim ama önerdiğim ve kullanan arkadaşların hepsi memnun. Rekabetçi simulasyonlar oynamayacak olanlar için pedallardan önce direksiyonun Direct Drive olması çok önemli. Yoldaki tüm detayları aldığı zaman zevkle kullanacak. Dişli veya kayışlı sistemlerdeki yapaylık gerçekten oyuncak kullanıyormuşsun hissi veriyor.

Tamam kardeşim sakin ol arkadaş kötü bir şey demedi. Belli ki benim yorumlarımı takip etmiş PXN önermemde bir menfaatim olmadığını görmüş :)

Ya benim de bir itirazım yok ki zaten. Ben gidip de sen onların adamısın falan diyecek halim yok, pxnnin direksiyon simidi hoşuma gitmiyor bu kadar, değiştirilebiliyor desen koşa koşa giderdim zaten. Neyse artık beğenmesekte alacağız gibi.

Ya benim de bir itirazım yok ki zaten. Ben gidip de sen onların adamısın falan diyecek halim yok, pxnnin direksiyon simidi hoşuma gitmiyor bu kadar, değiştirilebiliyor desen koşa koşa giderdim zaten. Neyse artık beğenmesekte alacağız gibi.
Değiştiriliyor.

Şu parçadan bulup direksiyonu taktığın yere takıyorsun sonra istediğini tak kullan. Ama ağır bir direksiyon takarsan geri bildirimi büyük oranda düşecektir. O yüzden genelde bu tür giriş seviyesi ürünlere ufak direksiyon koyuyorlar.

Bu videodaki eleman kocaman bir direksiyonla kullanıyordu V10 Pro'yu. Orijinal direksiyona göre verdiği hissiyat bayağı düşüyor demişti. Tamamen tercih meselesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3D yazıcısı olan birine aynısını yaptırtabilirsin de.

Son düzenleme:
Değiştiriliyor.

Şu parçadan bulup direksiyonu taktığın yere takıyorsun sonra istediğini tak kullan. Ama ağır bir direksiyon takarsan geri bildirimi büyük oranda düşecektir. O yüzden genelde bu tür giriş seviyesi ürünlere ufak direksiyon koyuyorlar.

Bu videodaki eleman kocaman bir direksiyonla kullanıyordu V10 Pro'yu. Orijinal direksiyona göre verdiği hissiyat bayağı düşüyor demişti. Tamamen tercih meselesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3D yazıcısı olan birine aynısını yaptırtabilirsin de.

Eminsin değil mi istediğimi takarım yani?

T300'ün simidini alsam mesela ya da o tarz bir şey.

Eminsin değil mi istediğimi takarım yani?

T300'ün simidini alsam mesela ya da o tarz bir şey.
Hey Allahım :D kardeşim aha video attık sana orda neden okumadan izlemeden hızlı hızlı yazıyorsun :D Adam rastgele başka bir direksiyon takıyor V10 Pro'ya.

Şunu 3d yazıcısı olan birine atarsın sana çıkartır verirler yurtdışından getirmene gerek kalmaz. Ama bütçe diyorsun o bu diyorsun başka direksiyon ayrı bi maliyet onu ne yapacaksın.

Hey Allah'ım :D kardeşim aha video attık sana orada neden okumadan izlemeden hızlı hızlı yazıyorsun :D Adam rastgele başka bir direksiyon takıyor V10 Pro'ya.

Şunu 3D yazıcısı olan birine atarsın sana çıkartır verirler yurt dışından getirmene gerek kalmaz. Ama bütçe diyorsun o bu diyorsun başka direksiyon ayrı bir maliyet onu ne yapacaksın.

Eğer yapılabiliyorsa ileride yaparım acelesi yok.

Örnek olarak atıyorum alttakini. Bu tarz göbek yerinde 6 vida girişi olan tüm direksiyonlar olur. İstersen oto aksesuarcılardan al kullan. Yukardaki videoyu izlesen anlayacaktın da işte :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı