GTX 1650 Ti bilgisayar Starfield'ı kaldırır mı?

Aynı laptopun GTX1650'lisinde 30-45 arası FPS alıyorum. 1080p en düşük ayarlar FSR2 de açık,
Şehirlerde en kötü 25'e düşüyor o da çok nadir :D?

Bende RTX 3060 12 GB var sizden 5-10 FPS fazla alabiliyorum demek ki 3000 ile 4000 serisi kartlar optimize edilmemiş ya da başka bir şey var.

Aynı laptopun GTX1650'lisinde 30-45 arası FPS alıyorum. 1080p en düşük ayarlar FSR2 de açık,
Şehirlerde en kötü 25'e düşüyor o da çok nadir :D?

Hocam şimdi oyundan çıktım FPS değerlerim aynı sizin dediğiniz gibi. Mid ayarlarda 35 civarı gösteriyor ama optimizasyondan mıdır görüntüde bir bulanıklık var.

Hocam şimdi oyundan çıktım FPS değerlerim aynı sizin dediğiniz gibi. Mid ayarlarda 35 civarı gösteriyor ama optimizasyondan mıdır görüntüde bir bulanıklık var.
Bir ayar vardı, ismini hatırlamıyorum, çözünürlüğün bir veya iki tık altında kalıyor. Onun oranını arttırdığında bulanıklık gidiyor ama FPS de düşüyor. İnce ayar yapmak gerekiyor, deneme yanılma falan.

hocam keskinleştirme 100e al ve çözünürlükle alakalı yüzde değerli olan bi ayar var yüzde 75 e falan çek orayı fps düşürür ama kalite artar. Bu arada bende de 3060 12GB var highta 40-45 alıyorum mediumda da 40-45 alıyorum oyun çok saçma acil update şart..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı