GTX 1650 Ti Cyberpunk 2077 kaldırır mı?

Zetialc3

Hectopat
Bildiginiz gibi oyunun sistem gerekdinimleri değisti ben hangi ayarlarfa oynarim yardimci olursaniz cok memnun olurum sistemim: GTX 1650 Ti GDDR6 8 GB RAM 3200 MHz AMD Ryzen 5 4600H.

Bildiginiz gibi oyunun sistem gerekdinimleri değisti ben hangi ayarlarfa oynarim yardimci olursaniz cok memnun olurum sistemim: GTX 1650 Ti GDDR6 8 GB RAM 3200 MHz AMD Ryzen 5 4600H.
Dostum zaten sistem gereksinimleri açıklanmış, neden sırf sormak için soruyorsun anlamadım.

Tam bir FPS değeri ve tam bir ayar belirtemeyiz oyun çıkmadan. Fakat orta ayarlarda kasmadan rahatlıkla oynarsınız diye düşünüyorum.

Akıcı oynacaksın zaten. 6 çekirdek 12 thread işlemcin var. Ekran kartı modeli belli. Daha neyi soruyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı