GTX 1650 Ti için oyun önerisi

AhmetKaradag1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Intel(R) Core(TM) i7-10870H CPU @ 2.20GHz 2.21 GHz
Ekran Kartı:Nvidia GTX 1650 ti 80 Watt
Ram:16 GB
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i7-10870H CPU @ 2.20GHz 2.21 GHz.
Ekran kartı: NVIDIA GTX 1650 Ti 80 watt.
RAM: 8, 00 GB (kullanılabilir: 7,84 GB)
Elimde Logitech F710 adlı gamepad var. Oynayacak oyun bulamıyorum. Oyun önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Logitech F710 adlı gamepad var. Oynayacak oyun bulamıyorum. Oyun önerir misiniz?

RAM'i 16 yapın 8 GB RAM çoğu oyunu açmaz CS2 olabilir.

RAM'i 16 GB yapıp CS 2 Valorant GTA 5 oynayabilirsin.

8GB Ram bu devirde kurtarmaz tahminimce DDR4 ramler var, DDR4 Ramler o kadar pahalı değil bence 16'ya yükseltin. Bu yükseltmenin ardından AAA bir çok oyunu oynayabilirsiniz.

Ne tür oyunlar seversin? Eğer hikayeli oyun severim dersen Life is Strange serisini ve Detroit Become Human'ı öneririm, gamepad'le gayet iyi oynanır. Ben de F710 ile oynadım ikisini ve çok sevdiğim oyunlardır. Eğer savaş oyunu seversen Sniper Elite 4 de bakabilirsin Steam'de en çok oynadığım oyundur kendisi. Ayrıca Far Cry 3, The Stanley Parable gibi eski ama güzel oyunlara da bakabilirsin. Yine de tür belirtirsen o türde oyun önerileri de yaparım.

8 GB RAM bu devirde kurtarmaz tahminimce DDR4 RAM'ler var, DDR4 RAM'ler o kadar pahalı değil bence 16'ya yükseltin. Bu yükseltmenin ardından AAA birçok oyunu oynayabilirsiniz.

Zaten laptopu bakıma göndermeyi düşünüyordum. RAM de taktıracağım.

Ne tür oyunlar seversin? Eğer hikayeli oyun severim dersen Life is Strange serisini ve Detroit Become Human'ı öneririm, Gamepad'le gayet iyi oynanır. Ben de F710 ile oynadım ikisini ve çok sevdiğim oyunlardır. Eğer savaş oyunu seversen Sniper Elite 4 de bakabilirsin Steam'de en çok oynadığım oyundur kendisi. Ayrıca Far Cry 3, The Stanley Parable gibi eski ama güzel oyunlara da bakabilirsin. Yine de tür belirtirsen o türde oyun önerileri de yaparım.

Hikayeli oyunları beğeniyorum. Bitirsem de bir daha oynamak isteyeceğim oyunlar.

Zaten laptopu bakıma göndermeyi düşünüyordum. RAM de taktıracağım.

Hikayeli oyunları beğeniyorum. Bitirsem de bir daha oynamak isteyeceğim oyunlar.
O zaman Detroit Become Human tam size göre. 2 kez bitirdim ve yine başladım, oyunun onlarca sonu var ve bitirseniz bile bilmediğiniz bir sürü şey oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam 85 farklı sonu vardı.

O zaman Detroit Become Human tam size göre. 2 kez bitirdim ve yine başladım, oyunun onlarca sonu var ve bitirseniz bile bilmediğiniz bir sürü şey oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam 85 farklı sonu vardı.

Steam üzerinden indirdim denedim ressam bölümünde bıraktım çünkü sıkıcı geldi oyun bana.

Steam üzerinden indirdim denedim ressam bölümünde bıraktım çünkü sıkıcı geldi oyun bana.
Hocam daha başlamamışsınız ki ya, asıl Markus'un sonraki bölümleri oyunun en güzel kısmı.

Hocam daha başlamamışsınız ki ya, asıl Markus'un sonraki bölümleri oyunun en güzel kısmı.

İyi ki daha silmemişim oyunu evde devam ederim artık.

Hocam bir şey soracam ben bilgisayara format attım oyunun save dosyasınıda yedekledim ama oyun baştan başlıyor bunun bir çözümü varmı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı