GTX 1650 Ti RDR 2 Açar mı?

Hocam ciddi bir şekilde Gtx 1650'yi savunuyorsunuz 😆
Ucuz bulduysa alınabilir bir sakınca yok. Ben de GTX 1650 (PNY Marka) modelini kullanıyorum. Online fps oyunları oynuyorum zaten (cs, valo) ikisinde de fps 250-300 arası gidip geliyor. Yani gömülecek bir kart değil daha 3 sene öncesine kadar en güncel kartlardan biriydi.
Burda bütçeyi düşünmeden yorum yapılmamalı.

Ucuz bulduysa alınabilir bir sakınca yok. Ben de GTX 1650 (PNY Marka) modelini kullanıyorum. Online fps oyunları oynuyorum zaten (cs, valo) ikisinde de fps 250-300 arası gidip geliyor. Yani gömülecek bir kart değil daha 3 sene öncesine kadar en güncel kartlardan biriydi.
Burda bütçeyi düşünmeden yorum yapılmamalı.
İşlemcin nedir? 3 sene önce fiyatına göre iyiydi şimdi ise fiyatına göre kötü bir kart.

Bende de i3 10100F var RX6500 XT kullanıyorum Valorant'ta düşük ayarlarda oynamanı önermem FPS'i aksine düşürdü bende. Yüksek ayarlarda oynuyorum.
Valla bende düşük veya yüksekte fps çok az fark ediyor ben bilerek düşüğe alıyorum yok çimen ayrıntısı yok duvar kenarları ayrıntısı felan oyun içinde gereksiz kalabalık yapmasın diye.

🤦‍♂️ Sen bu oyunların FPS'ini GTX 1650'nin mi verdiğini söylüyorsun?
Bu oyunlar zaten genel olarak işlemci bazlı oyunlardır. Ayrıca sana yalan borcum yok.
1688236496884.png
Al, bu da sis ve mapin ortası felan sen karar verirsin artık
1688236575360.png

300 FPS alıyorsan Valorant'ta bilmiyorum yüksek yani i3 10100F var diyorsun garibime gitti bendemi bir sıkıntı var acaba ben 220 230 bazen 180e kadar düşüyor.
Hocam valoyu bırakalı 6 ay felan oluyor o zamanda 200 250 arası dolaşıyordu şimdi ne olmuştur bilmiyorum. Oyuna her geçen gün yeni birşeyler ekliyorlar.

Zaten işlemci tabanlı oyunlar bunlar ve sen Gtx 1650'yi bu oyunlarla övdün?

Ne bu fanboyluk anlamıyorum, insanlar kötü bir şey aldıklarında bile övebiliyorlar.
Asıl sana sormalı neden uygun fiyata bulunsa bile gtx1650 alınmaz diyorsun? Fanboyluk vs. yok bu konuyu başka okuyanlar için de soru işareti olmasın diye açıklıyorum. Siz de sanki gt 1030muş gibi gömüyorsunuz bilmediğiniz kartı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı