DenizLord11 Femtopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/drive/folders/1ftrzZwwuA_iqMnuJZcAQB3P-gl54Bje6?usp=sharing Ekran kartı GTX 1650 Tİ İşlemci AMD Ryzen 5 4600H Laptopumda son birkaç aydır mavi ekran alıyorum. Tam düzelttim diyorum birkaç hafta/gün sonra gene mavi ekran vermeye devam ediyor. Yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
Laptopumda son birkaç aydır mavi ekran alıyorum. Tam düzelttim diyorum birkaç hafta/gün sonra gene mavi ekran vermeye devam ediyor. Yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.871 Makaleler 6 Çözümler 537 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Eylül 2024 #2 RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS DenizLord11 Femtopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #3 Ram test sonuçları + minidump – Google Диск drive.google.com Testi yaptıktan sonra gene mavi ekran verdi belki yardımcı olur diye onu da attım. Not: Böyle ss olarak attım başka bişi olarak atmam gerekiyor mu ? Artı 0 Eksi
Ram test sonuçları + minidump – Google Диск drive.google.com Testi yaptıktan sonra gene mavi ekran verdi belki yardımcı olur diye onu da attım. Not: Böyle ss olarak attım başka bişi olarak atmam gerekiyor mu ?
F ferdi6754 Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #4 DenizLord11 dedi: Ram test sonuçları + minidump – Google Диск drive.google.com Testi yaptıktan sonra gene mavi ekran verdi belki yardımcı olur diye onu da attım. Not: Böyle ss olarak attım başka bişi olarak atmam gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Farklı bir disk ile sistemi deneme şansınız var mı acaba? Artı 0 Eksi
DenizLord11 dedi: Ram test sonuçları + minidump – Google Диск drive.google.com Testi yaptıktan sonra gene mavi ekran verdi belki yardımcı olur diye onu da attım. Not: Böyle ss olarak attım başka bişi olarak atmam gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Farklı bir disk ile sistemi deneme şansınız var mı acaba?
KS KS DenizLord11 Femtopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #5 Elimde şuan sadece harici disk var onla deneyebildim. Maalesef başka diskte kullanamam. Artı 0 Eksi
F ferdi6754 Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #6 DenizLord11 dedi: Elimde şuan sadece harici disk var onla deneyebildim. Maalesef başka diskte kullanamam. Genişletmek için tıkla... Hocam internet kafeden alın bir şekilde veya akrabanızdaki diski deneyin(varsa) sorun diskte gibi. Artı 0 Eksi
DenizLord11 dedi: Elimde şuan sadece harici disk var onla deneyebildim. Maalesef başka diskte kullanamam. Genişletmek için tıkla... Hocam internet kafeden alın bir şekilde veya akrabanızdaki diski deneyin(varsa) sorun diskte gibi.
KS KS DenizLord11 Femtopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #7 Tamam hocam denerim de sorun diskte derken ? Memtestin sonucu mu hatalı yoksa direkt harici disk mi sorunlu ? Artı 0 Eksi
Tamam hocam denerim de sorun diskte derken ? Memtestin sonucu mu hatalı yoksa direkt harici disk mi sorunlu ?
F ferdi6754 Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #8 DenizLord11 dedi: Tamam hocam denerim de sorun diskte derken ? Memtestin sonucu mu hatalı yoksa direkt harici disk mi sorunlu ? Genişletmek için tıkla... Harici disk hocam ramlarden olmalı aslında bu mavi ekran kodu ramlere işaret ama bazı ihtimallerde harici disk gibi sorunlar olabiliyor. Artı 0 Eksi
DenizLord11 dedi: Tamam hocam denerim de sorun diskte derken ? Memtestin sonucu mu hatalı yoksa direkt harici disk mi sorunlu ? Genişletmek için tıkla... Harici disk hocam ramlarden olmalı aslında bu mavi ekran kodu ramlere işaret ama bazı ihtimallerde harici disk gibi sorunlar olabiliyor.
KS KS DenizLord11 Femtopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #9 Tamamdır hocam en yakın zamanda birinden ya da olmadı bir yerden bi flash bellek alıp onda deneyeyim. Yaptığımda sonuçları yazarım buraya hocam. 092024-16281-01.dmp drive.google.com Hocam gene mavi ekran verdi. Belki sonuç farklıdır diye bi müsaitseniz bakar mısınız ? Son düzenleme: 20 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Tamamdır hocam en yakın zamanda birinden ya da olmadı bir yerden bi flash bellek alıp onda deneyeyim. Yaptığımda sonuçları yazarım buraya hocam. 092024-16281-01.dmp drive.google.com Hocam gene mavi ekran verdi. Belki sonuç farklıdır diye bi müsaitseniz bakar mısınız ?
F ferdi6754 Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #10 DenizLord11 dedi: Tamamdır hocam en yakın zamanda birinden ya da olmadı bir yerden bi flash bellek alıp onda deneyeyim. Yaptığımda sonuçları yazarım buraya hocam. 092024-16281-01.dmp drive.google.com Hocam gene mavi ekran verdi. Belki sonuç farklıdır diye bi müsaitseniz bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Eve geçip bakacağım Artı 0 Eksi
DenizLord11 dedi: Tamamdır hocam en yakın zamanda birinden ya da olmadı bir yerden bi flash bellek alıp onda deneyeyim. Yaptığımda sonuçları yazarım buraya hocam. 092024-16281-01.dmp drive.google.com Hocam gene mavi ekran verdi. Belki sonuç farklıdır diye bi müsaitseniz bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Eve geçip bakacağım