Çözüldü GTX 1650 Ti sistemde Bannerlord açılırken critical error veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

zAwarsy

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1650 Ti
Anakart
Asus Prime
İşlemci
Amd Ryzen 5600x
Arkadaşlar merhaba, oyunun default halinden sıkıldım ve oyunu biraz da olsa modlayıp oynarım dedim fakat istediğim gibi olmadı. Oyuna girerken başlıktaki hatayı söylüyor ve devamında sorunsuzca açılıyor fakat bir şehre girince oyun crash atıyor. Xbox Game Pass'den oynuyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-06_192138725.png
    resim_2024-07-06_192138725.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 30
Hayır veya evet tuşuna basınca nasıl tepki veriyor? Hangi butterlib sürümünü kullanıyorsunuz?

Hocam evete basınca oyunu kapatıyor açmıyor hayıra basınca ise oyuna giriyor sorunsuz şekilde karakteri falan ayarlıyorum fakat şehre girdiğim anda crash yiyorum. Ayrıca sürüm olarak en üstte gördüğümü indirmiştim nexus modsdan.

Hocam evete basınca oyunu kapatıyor açmıyor hayıra basınca ise oyuna giriyor sorunsuz şekilde karakteri falan ayarlıyorum fakat şehre girdiğim anda crash yiyorum. Ayrıca sürüm olarak en üstte gördüğümü indirmiştim nexus modsdan.

Oyun dosyalarını doğrulayın. Modları tamamen silin ve nexustan tekrar yükleyin. Fotoğraftaki 4 modu bu sıralamaya getirin ve çalıştırın.
20240706_195245.jpg

Oyun dosyalarını doğrulayın. Modları tamamen silin ve nexustan tekrar yükleyin. Fotoğraftaki 4 modu bu sıralamaya getirin ve çalıştırın.Eki Görüntüle 2243997

Hocam xorberax legacy modundaki banka özelliğini kapatınca çözüldü sorun yine de teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı