GTX 1650 sistem Bannerlord FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

TheDoctorBD

Hectopat
Arkadaşlar 8 GB RAM GTX 1650 i3 9100F 200 400 kişilik ordularda FPS düşüşü olmuyor Ultra'da da kasmıyor lakin drop yiyorum. Çok drop yiyince oyun crash atıyor deliriyorum zar zor aldığım savaştan sonra crash yiyorum üstüne tekrar savaşmam gerekiyor ama savaşıp gene aynı şeyi yapınca gene crash yiyorum. Orta ayarlara çekiyorum kasma yok drop giriyor gene crash yiyorum arkadaşlar drop yemem için hangi ayarları Low'a düşürmem lazım? Yahu Metro Exodus yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum ama bu çok koyuyor. Arkadaş 150 TL verdiğim oyunda grafikler çok iyi değil ama sarıyor genede drop yiyorum bu koyuyor bu Minecraft'a drop yemek gibi bir şey benim için.

RDR2'de bu kadar drop yemedim hatta ne drobu RDR 2'de bile orta ayarlarda kasmadan oynadım. GTA 5 vb. gibi oyunlarda drop yemiyorum. Bannerlord beta falan demeyin işte 8 yıllık geliştirilen oyunun betası mı olur arkadaş? DayZ gibi bu sanki 6 yıl erken erişmide duran DayZ gibi oyun eğlenceli doğru ama çok sıkıyor düzgün diplomacy yok Warband'daki güzel olaylar kaldırılmış. Çocuk yapmak çok yakışıksız bir bayanla karşılaşmakta. Öyle karşı krallıktaki bir bayanı 2 şık doğru yaoarsam hemen etkiliyorum. Neyse FPS için yardım edin :D.

Hocam Bannerlord daha erken erişimde olduğu için bu yaşanan sıkıntılar normal. Bende i3 9100F işlemci, RX 590 ve 8gb ram kullanırken fps drop oluyordu bannerlord oyununda. Ama 16gb ram yapınca bannerlord ve birçok oyundaki yaşamış olduğum fps droplar neredeyse düzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı