GTX 1650 Ti sistemde CS2'de düşük FPS hissiyatı var

EgeStrqfes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, GTX 1650 Ti - i5 10300H - 16 GB RAM var. Nuke'de vs savaştayken 65-70 FPS'lere düşüyor. Bence çok düşük yani. CS:GO'dayken 200'lerdeydi. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, GTX 1650 Ti - i5 10300H - 16 GB RAM var. Nuke'de vs savaştayken 65-70 FPS'lere düşüyor. Bence çok düşük yani. CS:GO'dayken 200'lerdeydi. Ne yapmam lazım?
Oyun sıkıntılı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS2 de ekran kartı kullanıyor ama en fazla FPS de etkili işlemcidir 4060 Ti da 200FPS.

Her şey düşükte aslında ama demiştim ki belki modlu bir Windows yüklersem FPS'im artabilir.

Sorun olursa yardımcı olurum hocam.

Sorun olursa yardımcı olurum hocam.

Dün mesaj banım vardı. Sizce bu attığınız rehber kaç FPS bir fark yaratır?

Dün mesaj banım vardı. Sizce bu attığınız rehber kaç FPS bir fark yaratır?
Hiç bilmiyorum fakat indireceğiniz AtlasOS gibi Custom Windows’lardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim, aşırı hafif bir windows. Üstelik kurması daha kolay. Aktif olarak kendim kullanıyorum.

Üstüne ayrı olarak Unlost PC hızlandırma gibi videolar uygulamanız gerekmekte o ayarlar hazır gelmiyor fakat onlarıda yapınca süper bir sistem oluyor. Çok hızlanıyor.

CS:Source eski Windows’ta 80-90 alırken şu an 100 görüyor. CS2 zaten PC kaldırmadığı için hiç denemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı