M Moonshineae Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #1 Merhaba. Bugün mavi ekran aldım ve sebebini öğrenmek için sizlere yazıyorum. mavi ekran.rar (minidump dosyamdaki mavi ekran bir tane var ve o mavi ekranı da az önce aldım) Sistem özelliklerim ekran kartı GTX 1650 Ti işlemci i5 10200H 8 GB RAM.
Merhaba. Bugün mavi ekran aldım ve sebebini öğrenmek için sizlere yazıyorum. mavi ekran.rar (minidump dosyamdaki mavi ekran bir tane var ve o mavi ekranı da az önce aldım) Sistem özelliklerim ekran kartı GTX 1650 Ti işlemci i5 10200H 8 GB RAM.
Çözüm VENGEANCE ANGEL 26 Ocak 2022 Klavye driverı hatası oluşmuş. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net
Klavye driverı hatası oluşmuş. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.019 Makaleler 1 Çözümler 92 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 26 Ocak 2022 #2 Klavye driverı hatası oluşmuş. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
Klavye driverı hatası oluşmuş. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net
KS KS M Moonshineae Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #3 Şu an bir sorun yok ama birkaç gün daha bekleyip ona göre çözüm olarak işaretleyeceğim. Birdaha mavi ekran hatası almadım. Önerdiğiniz DISM aracıyla Windows 10 onarma rehberindeki aadımları uyfuladım ve sorum yok şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Şu an bir sorun yok ama birkaç gün daha bekleyip ona göre çözüm olarak işaretleyeceğim. Birdaha mavi ekran hatası almadım. Önerdiğiniz DISM aracıyla Windows 10 onarma rehberindeki aadımları uyfuladım ve sorum yok şu an.