GTX 1650 Ti ve i5 10300H sistemde Warzone 2.0 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
yok
Ekran kartı
GTX 1650 Tİ
İşlemci
İ5 10300H
Merhaba. Bende i5 10300H, GTX 1650 Ti ve 8 GB RAM var. PUBG, Dying Light gibi oyunlar ultrada kasmazken Warzone 2.0 oynamaz dercede kastı. Şüphelendiğim tek bir yer var bana ekran sürücü driverın guncel olmadığı dediği. Nasıl düzeltebilirim?

Merhaba. Bende i5 10300H, GTX 1650 Ti ve 8 GB RAM var. PUBG, Dying Light gibi oyunlar ultrada kasmazken Warzone 2.0 oynamaz dercede kastı. Şüphelendiğim tek bir yer var bana ekran sürücü driverın guncel olmadığı dediği. Nasıl düzeltebilirim?

O zaman driverları resmi sitesinden indirip güncelleyin.

Ekran kartı sürcünüzü güncelleyin. NVIDIA sitesinden kolayca güncelleyebilirsiniz. Ekstra olarak Warzone 2.0 optimizasyon olarak kötü bir oyun çok iyi sistemlerde bile berbat performans verebiliyor. RAM miktarınızda biraz düşük kalmış ancak ana sorun o değil. Oyunun optimizasyonu kötü ve sizin ekran kartınızın sürücüsünü güncellemeniz gerekiyor.

Driver güncellemeyi dene istersen ama çok bir etkisi olacağını sanmıyorum. Leş gibi optimizasyon yapmışlar, bende de aynı sistem var 16 GB RAM ve düz 1650 versiyonu var takılıyor, kasıyor, donuyor. MW 2019 ve Warzone 1'i sıkıntısız oynuyordum. Bunda böyle bir kasma ve donma vardıki sildim gitti.

Driver güncellemeyi dene istersen ama çok bir etkisi olacağını sanmıyorum. Leş gibi optimizasyon yapmışlar, bende de aynı sistem var takılıyor, kasıyor, donuyor. MW 2019 ve Warzone 1'i sıkıntısız oynuyordum. Bunda böyle bir kasma ve donma vardı ki sildim gitti.

Bende aynı şekilde sıkmaya başlıyınca tamamen kasıyor 20 saniye sonra düzeliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı