GTX 1650 ve 3500X sistemde işlemci mi ekran kartı mı yükseltilmeli?

Ryzenİsmail

Nanopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro
Şu anki sistemimde MSI GTX 1650 GDDR6 4 GB ve Ryzen 3500X var. Önce Ryzen 5600 mü almalıyım yoksa RTX 5060 mı?

İşlemci yükseltmek daha iyi olur hocam.

Bende öyle düsünmüştüm.

Şahsi fikrim sistemi bu hali ile satıp 8400F ile bile olsa AM5'e geçmek olurdu.
Dddrr5 e geçecek param olsaydı bunu sormazdım .

Zaten çok fazla hikayeli oyun oynamam similatör oyunları(super market similatilor ve inyernet cafe similatör ),valorsant,forza 5, minecarft,pes forrnite tarzı oyunlar oynuyorum

Anakartım msi a320m a pro bios uptade ile sorunsuz çalışabiliyor. 5600 ün üstüne çıkmamamın nedeni stok soğutucu ile kullancak olup hemde anakart besleyemeyebilir işlemciyi.(sistemimin hava akışı iyidir stok fanla ısıncağını sanmıyorum ısınırsa undervolt yaparım.)

Son düzenleme:
Bende öyle düsünmüştüm.

Dddrr5 e geçecek param olsaydı bunu sormazdım .

Zaten çok fazla hikayeli oyun oynamam similatör oyunları(super market similatilor ve inyernet cafe similatör ),valorsant,forza 5, minecarft,pes forrnite tarzı oyunlar oynuyorum

Anakartım msi a320m a pro bios uptade ile sorunsuz çalışabiliyor. 5600 ün üstüne çıkmamamın nedeni stok soğutucu ile kullancak olup hemde anakart besleyemeyebilir işlemciyi.(sistemimin hava akışı iyidir stok fanla ısıncağını sanmıyorum ısınırsa undervolt yaparım.)
Valorant işlemci oyunudur hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı