GTX 1650 ve 8 GB RAM ile Sons of The Forest kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 11

Floriva_97

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 gb
SSD veya HDD modeli
500gb ssd
Ekran kartı
gtx 1650
İşlemci
i5 11. nesil
Benim sistemim GTX 1650 8 GB RAM i5 11. nesil bir Monster laptop ben bu sistemle Sons of The Forest'ta kaç FPS verir?

Erken erişim ve minimum gereksinimleri karşılamıyor. Korsan versiyonu çıkarsa indirip test edin. Açsa bile bellek tüketiminden dolayı 20 FPS ve altında değer göreceğinizi düşünüyorum. Unity olduğundan belki en düşük ayarda bu değeri 40-60 civarına getirirsiniz ama hayatta kalma oyunu olduğundan binalar vb. kurdukça bellek isteyecektir ve uzun vadede takılacaktır.

2023-02-24_16-40.png

Bellek takviyesi yaparsanız 60 FPS görebileceğinizi düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Erken erişim olduğundan ileride bu FPS değerleri değişebilir.

Son düzenleme:
Hayır, 16 GB çıkması gerekiyor. Oyunun istediği sistem gereksinimleri yukarıda belirtilmiş. Bunu ekstra belirtmeme gerek yok. Ama yine de istiyorsanız belirtelim. Oyun zaten en düşük 12 GB tükettiğini belirtmiş. Test üzerinde ise 32 GB sistemde, en düşük ayarda 14 GB tüketiyor.

En yakın videodaki sistemi buldum. Üst konudaki sistemi de değiştirdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda orta ve yüksek ayar test etmiş. Düşük ayarda istikrarlı olmamak kaydıyla 60 FPS görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı