GTX 1650 ve i5 9400F sistem nasıl?

BayBilge

Centipat
Merhaba aklımda toplayacağım bir sistem var birkaç eksiğe öneri istiyorum.

Intel Core i5 9400F 2.9GHz 9MB önbellek 6 çekirdek 1151 14nm işlemci.

MSI B360 GAMING Plus 2666MHz(OC) DDR4 soket 1151 M.2 DVI DP ATX anakart.
HYPERX Fury 8GB Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram [1 Adet]

Power Boost X-59 RGB tempered glass USB 3.0 mid Tower kasa.

ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 4 GB GDDR5 128 Bit ekran kartı [Öneri İstiyorum Emin Değilim]

Thermaltake Smart RGB 500W 80+ 120mm fanlı PSU [Yetebilecekmi Emin deilim]

Sistem bu şekilde PSU yetecek mi emin değilim yetmez ise uygun fiyatlı bir PSU önerebilir misiniz.
Ekran kartından emin değilim fiyatlar çok pahalı 1-1.5 arası oyun için bir kart önerebilir misiniz.
Veya değiştirmemi önerdiğiniz bir bileşen varsa yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
500W muhtemelen yetmez. Onun dışında güzel bir sistem ancak anakartı yükseltmeni tavsiye ederim.
500W muhtemelen yetmez. Onun dışında güzel bir sistem ancak anakartı yükseltmeni tavsiye ederim.

Bu arada ekran kartınız iyi. PSU da araştıracağım.

Ekran kartını RX580 8 gb o.c ile değiştirebilirsiniz yaklaşık 1400-1500 aralığında fiyatının hakkını verir

Ekran kartını RX580 8 gb o.c ile değiştirebilirsiniz yaklaşık 1400-1500 aralığında fiyatının hakkını verir
Anakartı neye yükseltmemi önerirsin MSI öncelik veriyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı