GTX 1650 ve R5 1600 AF sistem kaç sene götürür?

O dediğin oyunları oynatır. GTA 5 aman aman ağır bir oyun değil zaten. PUBG'de biraz zorlanabilirsiniz çünkü leş bir optimizasyonu var diye duydum. Onun dışında YouTube'a "1650 Game test 2021' tarzı bir şey yazarsan hemen hemen nasıl performans vereceğini görürsün.

Yani kaç sene götürür? Ve Cyberpunk yeter mi? Şu an aklımda Cyberpunk yok çünkü oyun bug dolu oynanmaz derecede. Eğer olurda bugları düzeltirlerse kalıcı olarak indirimde görürsem alırım belki. Yani Cyberpunk kaldırır mı 60 FPS üstü Low 1080p.

Yani kaç sene götürür? Ve Cyberpunk yeter mi şu an aklımda Cyberpunk yok çünkü oyun bug dolu oynanmaz derecede eğer olurda bugları düzeltirlerse kalıcı olarak indirimde görürsem alırım belki. Yani Cyberpunk kaldırır mı 60 FPS üstü Low 1080p.
Low da 60 FPS verir sanırım. Şansını orta ayarlarda da deneyebilirsin. Optimizasyonu ne halde bilmiyorum şuan.
Büyük oyunlar için 3 sene, rekabetçi için bozulana kadar.

Low da 60 FPS verir sanırım. Şansını orta ayarlarda da deneyebilirsin. Optimizasyonu ne halde bilmiyorum şu an.

Berbat bir halde. YouTube'a Cyberpunk buggs yaz karşına çıkar.
Low da 60 FPS verir sanırım. Şansını orta ayarlarda da deneyebilirsin. Optimizasyonu ne halde bilmiyorum şu an.
Büyük oyunlar için 3 sene, rekabetçi için bozulana kadar.

Rekabetçi oyunlar için rahat yeter onu dert etmiyorum zaten ben genel olarak Valorant oyuncusuyum bu arada eklemeyi unuttum. 1080p orta ayarlarda Fortnite kaç sene yeter?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı