GTX 1650 vs. 1650 Ti dizüstü bilgisayar

Oyunlarda rahat etmek için 16 GB RAM ile 512 GB'lık bir SSD düşünüyorum Monster'daki birçok ürün stoklarda 1 günde bitti veya kaldırıldı acaba zam mı geliyor.
Zamdan değil bende bi tane sipariş ettim 7 eylülde şu an müşteri hizmetleriyle konuştum 15 16 eylül gibi kargolanacağını söylüyor yoğunluk nedeniyle demekki çok satmış herifler.

İki sistem de neredeyse aynı performansı verir oyunlarda. 1650 Ti olan sistem 1650 modeline göre %5-10 Boost'lu olduğu için ortalama 5 FPS fazla alırsın. i7 10300H işlemcinin workstation performansı i5'e göre %10-15 daha fazla yani özetle oyun dışındaki tüm işlemlerinde i7 işlemci en az %10 önde olacak 1650 Ti ile de ortalama 5 FPS fazla alacaksın karar senin :)

O kadar emin olma hocam 5 fps diye.+10 fazla alabileceği oyunlar dahi olabilir. Özellikle düşük fpslerde (30-35) o 5-10 fps bile önemli oluyor.

Zamdan değil bende bir tane sipariş ettim 7 Eylül'de şu an müşteri hizmetleriyle konuştum 15 16 Eylül gibi kargolanacağını söylüyor yoğunluk nedeniyle demek ki çok satmış herifler.

Bugün aradığımda 1 hafta 10 güne stoklar yenilenir dediler bana da kararımı verdim zaten i5.10 nesil 16 GB RAM 512 GB SSD'li versiyonunu alıyorum umarım 4 5 sene götürür beni.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı