GTX 1650 vs 1650 Ti

İmkanınız varsa ve fazla fiyat farkı yoksa kesinlikle GTX 1650Ti laptopu alıp geçin.
Bütün özelliklerini aynı sadece ti 750 lira daha pahalı değer mi ona karar veremedim
İmkanınız varsa ve fazla fiyat farkı yoksa kesinlikle GTX 1650Ti laptopu alıp geçin.
Bütün özelliklerini aynı sadece ti 750 lira daha pahalı değer mi ona karar
Aralarında 5-10 FPS fark olur. Bütçeniz yeterli ise GTX 1650 ti alın.
750 lira fark var aralarında değer mi diye düşünüyorum

Bütün özelliklerini aynı sadece ti 750 lira daha pahalı değer mi ona karar veremedim

Bütün özelliklerini aynı sadece ti 750 lira daha pahalı değer mi ona karar

750 lira fark var aralarında değer mi diye düşünüyorum
Daha yüksek FPS'de oynamak istiyorsan 1650 ti al ama FPS çok önemli değil benim için fiyat önemli diyorsan 1650 al

1650 Ti daha iyi olur ama 1650 de olur arada çok fark yok.

GTX 1650 Ti ile daha iyi performans alırsınız, hangi iki modeli almayı düşünüyorsunuz?

İmkanınız varsa ve fazla fiyat farkı yoksa kesinlikle GTX 1650 Ti laptopu alıp geçin.

Aralarında 5-10 FPS fark olur. Bütçeniz yeterli ise GTX 1650 Ti alın.

Daha yüksek FPS'de oynamak istiyorsan 1650 Ti al ama FPS çok önemli değil benim için fiyat önemli diyorsan 1650 al.

Yeni konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum açıkçası RTX almak istiyordum ve modeli de forumdaki arkadaşlar sayesinde kararlaştırdım ama aklıma takılan bir konu daha var, hem oyun hem yazılım hem video editi için ve 5-6 sene idare etmesi için sizce 1650 Ti, 1650 Super veya 1660 Ti alınır mı? Alınmalı mı? En fazla 11.000 TL'ye kadar olacak şekilde önerileriniz var mıdır? Örneğin bu alınır mı?

Son düzenleme:
Yeni konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum açıkçası RTX almak istiyordum ve modeli de forumdaki arkadaşlar sayesinde kararlaştırdım ama aklıma takılan bir konu daha var, hem oyun hem yazılım hem video editi için ve 5-6 sene idare etmesi için sizce 1650 Ti, 1650 Super veya 1660 Ti alınır mı? Alınmalı mı? En fazla 11.000 TL'ye kadar olacak şekilde önerileriniz var mıdır? Örneğin bu alınır mı?
Yeni konu açmanız daha iyi olur, daha çok insan yardımcı olabilir. Sorunuza gelecek olursak bu bütcede minimum 3050 veya 3050ti bulunması daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı