GTX 1650 vs. GT 730 hazır sistem

Bende kör alışı yapmamak için en doğru yere danışmak istedim 10-20 arasında harcama yapabilirim.

Şimdi gelen önerileri inceliyorum dediğim gibi inanılmaz oyunları açmasına gerek yok bir tek sevgili GTA 5'ini en iyi ayarlarda oynasın o ona yeter

10-20 arası GTA 5 gibi oyunları High'da oynasın yeter kardeşime

O attığınız sistem GTA 5'i orta ayarlarda bile oynatmaz arkadasların önerdiği sistemler iyi monitör klavye mouse dahil 20ye iyi sistem toplanabilir.

Gta 5 dediğiniz oyun eskidi. Bu sistemler için çok hafif geliyor artık . Bu önerdiğim sistemlerin hepsi de yeni çıkan bütüün oyunlarda iyi performans verir.

GTX 1650 kullanıyorum uzak durun sakın. Bu fiyata RX6600 alırsınız miss gibi.

Çocuğun tek olayı oturup GTA 5, GTA 4 oynamak e abi olan bilir çeneden bıkıyor insan

O bütçeye düzgün bir PC alsın bari parası boşa gitmesin her oyunu oynar o sistemler ne öyle parayı çöpe atın biri bulur daha fazla işe yarar.

Çocuğun tek olayı oturup gta 5,gta 4 oynamak e abi olan bilir çeneden bıkıyor insan
Eğer siz oynamayı düşünmüyorsanız sadece kardeşiniz için 10 bin TL altına da alabilirsiniz.

Eğer siz oynamayı düşünmüyorsanız sadece kardeşiniz için 10 bin TL altına da alabilirsiniz.
Yani dediğim gibi çocuğun tek amacı o,oyununu iyi bi şekilde oynasın kasmasın yeter benim zaten işten güçten değil oyun oyun fragmanı izleyecek vaktim olmuyor

Yani dediğim gibi çocuğun tek amacı o,oyununu iyi bi şekilde oynasın kasmasın yeter benim zaten işten güçten değil oyun oyun fragmanı izleyecek vaktim olmuyor
Zaten bir çok güzel öneri gelmiş. 13-14 civarına olan kasalardan birini tercih edin. 3-4 bin civarına da güzel bir 144 Hz IPS monitör, kalan bütçeye de kulaklık, fare, klavye alırsınız. Maksimum 20'ye güzel bir sistem dizilir, güncel her oyunu açan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…