GTX 1650 vs RX 580

2800'e 1650 yerine 500 daha verip 3200 tercih etmezler mi? Ve Kayseri'de bir şey satmak çok zor hocam ölücü dolu şehir 😂

Olabilir öyle, bence en iyisi siz GPU usrbenchmark üzerinden test yapın en sonra test sonucunu ilana koyun en azından daha güvenilir ilan olur şu anda. İlanların neredeyse hiçbirinde bu tarz detaylar yok. İlan açıklamasına da ekran kartınızın tüm bilgilerini nereden, ne zaman aldığınızı gibi her şeyi yazın.

Olabilir öyle, bence en iyisi siz GPU usrbenchmark üzerinden test yapın en sonra test sonucunu ilana koyun en azından daha güvenilir ilan olur şu anda. İlanların neredeyse hiçbirinde bu tarz detaylar yok. İlan açıklamasına da ekran kartınızın tüm bilgilerini nereden, ne zaman aldığınızı gibi her şeyi yazın.
Tamam teşekkürler.

Temiz olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Kart yük testinde çok yüksek düzeyde fan sesi çıkarıyosa fanlar ömrünü doldurmaya yakındır veya kart çok ısınıyordur. Sıcaklık ve frekans değerleri olması gerekenden (RX 580'in Core Boost frekansı 1400 MHz idi sanırım tam emin değilim.) daha düşük çalışıyorsa kart sıkıntılı olabilir.

GTX 1650 ekran kartım var takasa girip 250TL fark ile RX 580 8 GB almayı düşünüyorum. RX 580 8 GB adam mining olmadığını sadece oyun oynandığını söyledi. Sizce değişmeye değer mi? (daha ilerisine yükseltemiyorum)

RX 580'in marka model nedir aralarında güzel bir fark var testlerini yapmayı unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı