GTX 1650 vs RX 580

fvz_krkyn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Yaklaşık 3 yıldır bilgisayar almak istiyordum fakat yaşım yetmediği için çalışamıyorum bu sene çalıştım ve iki sistem arasında kaldım. Benim görüşüm Yavuz Selim'in sistemini almak ama Webtekno'nun sisteminde fena değil. Sizin fikriniz nedir? Not: Taksit ile alacağım için ince hesap tercihim. Herhangi bir değiştirme yapamam ileride belki yapabilirim cevapta anakartı b350 yapsan VS yazmanıza gerek yok maalesef. Buyurun linkler:

2 PC arasında hiçbirisi. Gamepower kasa alınmaz, 2 gün sonra kasam ısınıyor şikayetiyle geleceksiniz. Ekran kartını yüksek tutup geri kalan bileşenleri diziyorlar dip kalite ürünlerle, almayın arkadaşım.
Ne Gamepower kasa ne de Gamepower kasa alınır. İkisine de boşa para vermeyin.

Bütçeniz ne kadar? En kaliteli şekilde öneri yapayım.

2 PC arasında hiçbirisi. Gamepower kasa alınmaz, 2 gün sonra kasam ısınıyor şikayetiyle geleceksiniz. Ekran kartını yüksek tutup geri kalan bileşenleri diziyorlar dip kalite ürünlerle, almayın arkadaşım.
Ne Gamepower kasa ne de Gamepower kasa alınır. İkisine de boşa para vermeyin.

Bütçeniz ne kadar? En kaliteli şekilde öneri yapayım.

12 ay taksitle alacağım 1 taksit max 300 tl olsun .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı