GTX 1650 vs RX 580

Burak KKarahan

Hectopat
Selam geçende buna benzer bir konu açmıştım fakat aklımda kalan birkaç soru var. Şimdi benim iki seçeneğin var başlıktan gördüğünüz gibi. Aslında RX 580 alicaktim fakat çoğunlukla RX 580 kullanıcıları şikayetçi olduğu için ve ben garantiye yollama gibi şeylerle uğraşmak istemediğim için 1650 almayi düşünüyorum. Birde size sorayım dedim.

Oynadığım oyunlar CS:GO ve PUBG tarzı oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650 tek başına bir halta yaramaz ve RX 580'den daha güçsüz bir kart. GTX 1650S, RX 580'den güçlü, alma şansınız var ise GTX 1650S alınız.
Sakın böyle bir hataya düşmeyin. Hemen hemen aynı bütçede GTX 1650 SUPER alın. Bulamazsanız RX 580 alın. Düz 1650 almayın. Ayni fiyat seviyesindedir ama çok kötü bir karttır.
1660 super alma şansımda var fakat oynadıgım oyunlar csgo gibi işlemciye yüklenen oyunlar oldugu için bilemedim ya

@Burak KKarahan alacağınız işlemci nedir? Şu an fiyatına göre en iyi işlemci R5 1600 12 NM. Alma şansınız varken ekran kartını da iyi bir bileşen seç.
Selamlar. RX 580, GTX 1650'den iyidir ama GTX 1650S'den değil.
Alırken dikkat edin bu farka hem normal 1650 fiyatını hak eden bir kart değil.
Bütçemi biraz arttırıp 1660s alicagim sanırım ya cevaplarınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…