GTX 1650'den RX 6600 XT'ye geçilir mi?

Kasım indirimlerinde o fiyata gelecek işte.
Suan 27-28K'dan asagi 5060 sistem bulamazsin hocam, indirimle de tas catlasin 24-25k'ya alsin arkadas, 4-5 tl herkes icin az para degil.

Hocam siz 3 yıl öncesinde kalmışsınız. Vatan Bilgisayar hazır sistem konusunda en iyi yer şu anda.
@roxy1881 @Burak Karabal gibi uzmanlara sor.

Suan 27-28K'dan asagi 5060 sistem bulamazsin hocam, indirimle de tas catlasin 24-25k'ya alsin arkadas, 4-5 tl herkes icin az para degil.
Kırmızı forumda 1200 tane sıcak fırsatlar konum var, burda indirim avcısı rozetim var benden iyi mi bileceksin? Şu anki fiyatlara bakma ben analiz ediyorum.

Hocam ekran karti dediginiz şey VRAM'den ibaret degil yalniz, bunun CUDA cekirdekleri var, transistor sayilari var, nm degerleri var yani bir suru etken var, her 8 GB ekran kartini ayni kefeye koymak mantikli olmaz.

Doğru bir RX 580 8 GB var bir de 5060 8 GB var.

Öğrenci olduğum için benim için çok para.

Hocam ekran karti dediginiz sey VRAM'den ibaret degil yalniz, bunun Cuda cekirdekleri var, transistor sayilari var, nm degerleri var yani bir suru etken var, her 8 gb ekran kartini ayni kefeye koymak mantikli olmaz.
RTX 5060 Ti 8 GB 1080P oyunda bile VRAM hatası veriyor. Güncel hikayeli oyunlarda RTX 3060 12 GB'da böyle bir saçmalık olmaz mesela.

Hocam kusura bakmada bilgisayar için artık 25-30k paralar para değil. Kaldı ki arkadaşın sistem 2.elde para etmeyecek bir sistem değil. 8-10k arasına rahatlıkla satar. Üzerine 20k daha koyamıyorsak sistem değiştirmenin ne mantığı var ? Artık 1 asgari ücrete ne alınabiliyor ki ? Malesef günümüz şartları böyle

Doğru bir RX 580 8 GB var bir de 5060 8 GB var.

Öğrenci olduğum için benim için çok para.
E tabiki hocam, dedigim gibi ben soyledigin kartlardan 5060'i tercih ederim, hem guncellik acisindan hem de performans olarak gayet tatmin edici, gerisi sana kalmis.

Şu an 28k ve peşin fiyatına 3 taksit. 9K sizin PC etse geriye 2 taksit ve 18k kalıyor. İndirimlerde bir tık daha ucuzlar. Yok diye bir şey yok yani.

Anakart A520 kullanılmış yani OC yok ben A320 kullanıyorum zaten o hatayı tekrar yapmam. Anakartı B550 yapınca 3K artıyor fiyat. Hem de eski sistemimi geliştirmek daha cazip geliyor bana.

Hocam kusura bakmada bilgisayar için artık 25-30k paralar para değil. Kaldı ki arkadaşın sistem 2.elde para etmeyecek bir sistem değil. 8-10k arasına rahatlıkla satar. Üzerine 20k daha koyamıyorsak sistem değiştirmenin ne mantığı var ? Artık 1 asgari ücrete ne alınabiliyor ki ? Malesef günümüz şartları böyle
Hocam haklisin tabiki ama ulkedeki ekonominin durumu belli herkes butcesi yettigince birseyler yapmaya calisiyor, yoksa dedigin gibi.

Öğrenciyim asgari maaşım yok biriktirerek alacağım liseliyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı