GTX 1650'den RX 6600 XT'ye geçilir mi?

Yazdığıma cevap verir misin?
1080P'de suan guncel olarak 5060 ekran kartinin VRAM sinirina takilacagi oyun sinirlidir, cogunun da optimizasyonu kotudur. Cok fazla oyun oynarim her turden, benim sahsen bir tek sinira takildigini gordugum oyun Indiana Jones oldu.

Bi de tek başına 9060xt rtx 5060 tan ucuz ama o hazır sistemde her şey aynı olmasına rağmen o hazır sistem daha pahalı.

1080P'de suan guncel olarak 5060 ekran kartinin VRAM sinirina takilacagi oyun sinirlidir, cogunun da optimizasyonu kotudur. Cok fazla oyun oynarim her turden, benim sahsen bir tek sinira takildigini gordugum oyun Indiana Jones oldu.
Normalde benim kartın açmadığı oyun yok onu açmıyor mesela.

RTX 5060 Ti 8 GB 1080P oyunda bile VRAM hatası veriyor. Güncel hikayeli oyunlarda RTX 3060 12 GB'da böyle bir saçmalık olmaz mesela.
+olarak 5060 Ti ekran kartinin zaten 8 gb olarak cikmasi basli basina bir sacmalik onu saymiyorum bile, aradaki fiyat farkini dusundugunde 5060 8 gb ve 5060 ti 8 gb ekran kartini bir tutmamalisin hocam.

Bi de tek başına 9060xt rtx 5060 tan ucuz ama o hazır sistemde her şey aynı olmasına rağmen o hazır sistem daha pahalı.

Normalde benim kartın açmadığı oyun yok onu açmıyor mesela.
Acik konusmak gerekirse 8 gb VRAM olayinin abartildigini dusunuyorum. 5060 ti neden 8 gb dersin anlarim ama duz 5060 ekran kartinda bu konu bence gereksiz. Kaldi ki 5060 zaten 2k, 4k gaming icin iddiasi olan bir kart degil, 1080p uzerine yorum yapmak lazim ki 1080p konusunda gayet de basarili.

@roxy1881 @Burak Karabal gibi uzmanlara sor.

Kırmızı forumda 1200 tane sıcak fırsatlar konum var, burada indirim avcısı rozetim var benden iyi mi bileceksin? Şu anki fiyatlara bakma ben analiz ediyorum.

Dediği gibi. Vatan Bilgisayar güzel indirimler yapıyor. Tabii her zaman 10/10 sistemler olmuyor ama 25k civarına RTX 5060 sistem düştüğü de olmuştu hatta daha ucuzda olabilir. Şimdi indirim konusunu bulması ayrı dert. Kasım ayında sağlam indirimler olacaktır birçok sitede.

Hocam ekran karti dediginiz sey VRAM'den ibaret degil yalniz,
VRAM dolduğunda tüm ekran kartları aynıdır. 2015 yapımı Cities Skylines'de kurduğum şehir biraz büyüyünce 8 GB'lık alanın tamamı doluyor ve droplarla baş başa kalıyorum, (tabii DLC'lerin yükü de buna katkı sağlıyor).

GTX 1650 (4 GB)'den geçileceği düşünüldüğünde fena görünmese de, en azından RTX 3060 12 GB'ye geçiş daha uzun ömür sağlar. 8 GB şuan için yeterli olsa da tavsiye etmiyorum.

Ancak bütçe daha iyisine yetmiyorsa endişe gerektirecek bir durum yok, 8 GB'da gayet alınır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…