GTX 1650'li sistem görüntü vermiyor

metalciadam321

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım ServisPoint tarafından test edilip gönderildi. Ancak ekran kartım bilgisayarım üzerinden halen hata vermekte. RAM'leri kontrol ettim sorun etmemekte. Anakart arızası desem görüntü hiç gelmez. PSU'dan kaynaklı desem bilgisayar hiç açılmaz. Ekran kartını Windows ortamında kod 43 hatası vermektedir. Şu an bu bilgisayardan sorunsuz bu konuyu açıyorum. Sorun neyde kaynaklı?

Not: Birkaç defa yeniden başlatılınca bilgisayar eski haline dönmektedir.

Anakart: ASUS Prime A320M-F
RAM: 8x2 G.Skill 3000MHz.
GPU: MSI GTX 1650 Gaming X 4 GB 128bit.
CPU: AMD Ryzen 3100.
PSU: Frisby 650W 80Plus standart.

Geçmiş olsun hocam,

Hata kodu 43, donanım sorunlarına veya sürücü ya da ayarlarda meydana gelen bozulmaya neden olabilir. Bu sorunu gidermek için, bu sürücüler özelleştirilmiş olduğu için sistem üreticisi tarafından sağlanan en yeni grafik sürücülerinin temiz bir kurulumunu gerçekleştirmeyi öneriyoruz.

Alıntıdır.

Teşekkür ederim. Ancak driver kurdum sildim yükledim kaldırdım bununla ilgili olduğunu düşünmemekle birlikte sorunu cidden anlayamıyorum. Sorun driver gibi gözükse de Windows ekran kartında problem buluyor.

Hocam sıfır aldığım ekran kartı bozuk gelmişti 2 kere ServisPoint tarafından sorunsuz belgesi verildi hakkımı aramaya devam edince iade kararı çıktı. Sizde farklı bir durum olabilir ancak ilgili firma bana bunu yaptıysa size neden yapmasın

Çok üzgünüm. O kadar üzücü bir durum ki. İnsanların parasıyla resmen alay ediyorlar. Ama ben gaddarlık ve tehditkar olacağım. Tüketici hakem heyetine başvuracağım. Siz ne yaptınız peki?

DDU ile eskisini kaldırıp günceli kurdunuz mu?

DDU nedir üstadım tam açıklayabilir misiniz? Özür dilerim ki bilmiyorum.

Sorun yok hocam.

Hocam benim serüven çok uzun ve çok karmaşıktı. Aldığım firma 2 kere ServisPoint'e yolladı sorunsuz deyip tekrar bana gönderdi ben de sorunlu olduğunu söyleyerek firmaya geri yolladım tabii ilk aldığımda kutuyu açarken bile video çekmiştim böyle bir huyum var. 3. gönderişimde artık ne olduysa sorunu gördü servis ve iade kararı çıkardı ancak burada bitmedi sorunlar .

Firma iade kararı çıkmasına rağmen THH şikayetim var diye bana şart koştu önce şikayetini çek sonra iade yapacağız diye. Sonuç olarak şikayetimi çekmedim ve iademi aldım ortalama 3-4 aylık sancılı bir süreçti benim için.

DDU ile eskisini kaldırıp günceli kurdunuz mu?
Ancak işlemi yapmadan aklıma geldi. Ben bilgisayarıma temiz format attım. Alakası var mıdır?

Ben de THH başvuracağım. Ama önceden tehditkar dille tekrardan servise göndermemi mi önerirsin? Yoksa direk THH başvurayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…