GTX 1650'nin yanıp yanmadığı nasıl anlaşılır?

Dosya Ekleri

• MSI Afterburner  3.02.2022 16_15_29.png
    MSI Afterburner 3.02.2022 16_15_29.png
    192,9 KB · Görüntüleme: 55
@MetehanKılıç oyun esnasında diyorum, ayarlar kısmına girin ve izleme sekmesinde, GPU sıcaklığı seçeneği olacak, solundaki tiki işaretleyip altta sistem tepsisinde göster ve OSD'de göster seçeneklerinin yanındaki kutucukları işaretleyip uygula tuşuna basın ve bir oyuna girip resim atın.

@MetehanKılıç oyun esnasında diyorum, ayarlar kısmına girin ve izleme sekmesinde, GPU sıcaklığı seçeneği olacak, solundaki tiki işaretleyip altta sistem tepsisinde göster ve OSD'de göster seçeneklerinin yanındaki kutucukları işaretleyip uygula tuşuna basın ve bir oyuna girip resim atın.
Dediğinizi yaparken garip bir olay yaşadım. Ben bu olayı ilk World of Tanks oyununda yaşadım ve ilk atacağım foto o oyunun içinden olacak. Ama ben farklı, daha ağır oyunlarda da sıcaklığı görmeniz için Battlefield 1'e girip orda test edecektim. İlk denemede bir hata aldım ve açık olan her uygulama beyaz oldu. Sonra bilgisayarı aç kapa yapıp tekrar denedim aynı hatayı verdi. Hiçbir şekilde giremedim maça. Diğer fotoğraflarda da o hatayı aldıktan sonra arkada Discord var.

Dosya Ekleri

• WoT İstemcisi 3.02.2022 21_12_41 (2).png
    WoT İstemcisi 3.02.2022 21_12_41 (2).png
    7,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20220203_212325.jpg
    IMG_20220203_212325.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20220203_212330.jpg
    IMG_20220203_212330.jpg
    283,5 KB · Görüntüleme: 37
Dediğinizi yaparken garip bir olay yaşadım. Ben bu olayı ilk World of Tanks oyununda yaşadım ve ilk atacağım foto o oyunun içinden olacak. Ama ben farklı, daha ağır oyunlarda da sıcaklığı görmeniz için Battlefield 1'e girip orda test edecektim. İlk denemede bir hata aldım ve açık olan her uygulama beyaz oldu. Sonra bilgisayarı aç kapa yapıp tekrar denedim aynı hatayı verdi. Hiçbir şekilde giremedim maça. Diğer fotoğraflarda da o hatayı aldıktan sonra arkada Discord var.
Hocam tam bilmiyorum bende neden olduğundan, isterseniz oyun teknik destek başlığı altında konu açabilirsiniz. Hata bellek yetersizliği ile alakalı bir şeye benziyor da tam anlayamadım, dediğim gibi konu açabilirsiniz, bilen arkadaşlar yardımcı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı