GTX 1650S 4 GB ekran kartı ile mining

Hocam hayran kaldım keşke bilgisayarımı alırken GTX 1660 6 GB ile yükseltseydim aralarında 200 TL bile yoktu

Eki Görüntüle 929457

hocam hala pek anlamış değilim öneride bulunabilir misiniz?
Keşke alsaydın.
Power limit yüksek, onu iniyorsa 60 yap, inmiyorsa galiba 70 yazmıştın oraya getir.
Memory'i 100, 100 artır ve bu arada cmd ile çalışan miner programından değerleri kontrol et.
Bu arada sizin karta baktım, 10,50 Mh/z gibi bir değer alabiliyorsunuz. Fazla bir şey beklemeyin.

Keşke alsaydın.
Power limit yüksek, onu iniyorsa 60 yap, inmiyorsa galiba 70 yazmıştın oraya getir.
Memory'i 100, 100 artır ve bu arada CMD ile çalışan miner programından değerleri kontrol et.

2 sorum olacak Power limiti düşürdükçe kazma Mh'si azalır mı?

Bir de limiti azaltınca sıcaklıkda azalır mı çünkü kart 65 derecenin üzerine çıkmaz mı?

Core yükseltince bir şey değişmedi aksine düştü sanki
Memory'i 100, 100 artır ve bu arada cmd ile çalışan miner programından değerleri kontrol et.

Bir de limiti azaltınca sıcaklıkda azalır mı çünkü kart 65 derecenin üzerine çıkmaz mı?
Dene

Bu arada sizin karta baktım, 10,50 Mh/z gibi bir değer alabiliyorsunuz. Fazla bir şey beklemeyin.

Bak o ayarlar birbiri ile senkonize çalışır. O ayarları değiştire değiştire bulacaksın. Ama Power düşük olsun ki güç tüketimi ve ısı düşsün.
Core yi düşür memoryi yükselt.

Bende çok bir şey beklemiyordum zaten
her şey için teşekkürler sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…