GTX 1650S 4 GB ekran kartı ile mining

Eki Görüntüle 929433

Önerebileceğiniz ayar var mıdır , yaklaşık 10 dakikadır kullanım %100 sıcaklık böyle inno3d çift fan
Bir defa ayarları damdan düşer gibi direk yamayacağız. Yavaş yavaş yükselterek düşürerek. Mesela Core Clok ayarlarını 50 Memory clock ayarlarını 100 artırarak/düşürerek. Power ayarını ise 10 düşürerek. Her ayardan sonra 2-3 dakika miner programını takip edip sonucu göreceğiz.
Benim son ayarım bunlar. Tabi bu benim kartın ayarları sizinki farklı olabilir. Bunu deneme yanılma yoluyla kendiniz bulacaksınız.
Son Mining Ayarı.PNG

Power limiti 52 yap.
Memory'i de 100 100 arttır.
50 50 de olabilir. Aradaki farktan maksimumu bulursun.

Hocam en düşük 70 oluyor Power limit 70 yapınca da temp limit 65 oluyor
Bir defa ayarları damdan düşer gibi direk yamayacağız. Yavaş yavaş yükselterek düşürerek. Mesela Core Clok ayarlarını 50 Memory clock ayarlarını 100 artırarak/düşürerek. Power ayarını ise 10 düşürerek. Her ayardan sonra 2-3 dakika miner programını takip edip sonucu göreceğiz.
Benim son ayarım bunlar. Tabi bu benim kartın ayarları sizinki farklı olabilir. Bunu deneme yanılma yoluyla kendiniz bulacaksınız.
Eki Görüntüle 929442

Hocam amacımız Core clock kısıp Memory clock yükseltmek mi? Bir de Power limit tabii elektrik için

Sorun değil sıcaklık düşecek en azından başlayarak 1 1 arttırırsın. Önce ayarları sıfırla. Power’dan başla bunu düzene sokunca memoriy’e geç en son core’a geçersin. Core çok etki etmiyor gibiydi bende ama denemeye değer. Bu ayarları kaydedip sadece mining için kullanacaksın oyun vs için yenile dersin.

Hocam amacımız Core clock kısıp Memory clock yükseltmek mi? Bir de Power limit tabii elektrik için
Memory markasına göre değişiyor. Kimisinde her ikiside düşürülüyor kimisinde bende ki (Micron) gibi oluyor.
Power limit hem güç tüketimi hemde güç tüketilmi düştüğünden sıcaklığın da düşmesi için düşürülüyor.

Eki Görüntüle 929442

Hocam hayran kaldım keşke bilgisayarımı alırken GTX 1660 6 GB ile yükseltseydim aralarında 200 TL bile yoktu :D
Şu anki Afterburner değerlerini atabilir misin?
1616101748226.png

hocam hala pek anlamış değilim öneride bulunabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı